Eminem, Avicii şi Depeche Mode, câştigători la premiile muzicale Echo, Grammy-urile germane

Eminem,
Avicii şi Depeche Mode, câştigători la premiile muzicale Echo,
Grammy-urile germane

Veteranii de la Depeche Mode şi-au reconfirmat poziţia de lideri ai muzicii. FOTO Reuters

Robbie Williams şi Lindsey Stirling, violonista-fenomen pe YouTube, au completat lista câştigătorilor la Echo Awards, potrivit „The Hollywood Reporter“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premiul pentru cea mai bună interpretare din toată cariera i-a revenit formaţiei punk Die Toten Hosen, „una dintre cele mai bune trupe din toate timpurile“, comparabilă cu U2 şi cu veteranul Bruce Springsteen, după cum a apreciat Bob Geldof. 

Statueta pentru cel mai bun debut a ajuns la Adel Tawil, solistul care s-a clasat pe poziţii fruntaşe în clasamentele muzicale cu albumul „Lieder“. „Nu sunt, totuşi, ceea ce voi numiţi un debutant“, a zis cel care a cântat în formaţiile The Boyz şi Ich +Ich. Ina Muller a acceptat trofeul pentru cea mai bună artistă naţională pop-rock. „Cred că pop-ul a intrat în final la menopauză“, a declarat Muller.

Violonista Lindsey Sterling, ce a făcut senzaţie pe YouTube, a intrat în posesia premiului pentru cel mai bun crossover. „Am fost violonista dornică să danseze. Ştiu că sună ciudat, dar acum îmi trăiesc visul“, a recunoscut artista.

Compozitoarea şi cântăreaţa britanică Birdy a fost răsplătită cu titlul de cea mai bună artistă solo la nivel internaţional, datorită succesului înregistrat cu al doilea volum, „Fire Within“, în timp ce Helene Fischer s-a remarcat cu cel mai bun album, „Farbenspiel“.

Noaptea premiilor germane i-a omagiat şi pe artiştii cunoscuţi la nivel mondial. DJ-ul suedez Avicii a câştigat la două categorii: cea mai bună interpretare electronică şi cel mai bun single, „Wake Me Up“. Cu toate că nu a fost prezent la evenimentul de la Berlin, artistul a ajuns la spital la câteva ore după decernarea premiilor, din pricina unor probleme de sănătate.

Eminem a luat trofeul pentru cel mai bun artist internaţional hip-hop, iar Depeche Mode a fost desemnat cel mai bun grup internaţional pop/ rock. Robbie Williams, în schimb, a fost recunoscut drept cel mai bun artist internaţional la categoria pop/ rock.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările