Eminem şi Rihanna ar putea concerta în România ca parte a turneului european „The Monster“

Eminem şi Rihanna ar putea concerta în România ca parte a turneului european „The Monster“

Piesa „The Monster“, cântată de Eminem şi Rihanna, a ajuns rapid pe locul întâi în douăsprezece ţări FOTO GettyImages/Gulliver

Eminem şi Rihanna urmează să concerteze în România în decursul acestui an, ca parte a turneului european intitulat „The Monster“, potrivit site-ului yaticket.com. Pentru moment nu se cunosc organizatorii sau data exactă a concertului.

Ştiri pe aceeaşi temă

România figurează printre ţările în care Eminem şi Rihanna vor concerta în 2015, ca parte a turneului european intitulat „The Monster“, după single-ul cu acelaşi nume extras de pe cel de-al optulea album al lui Eminem, „The Marshall Mathers LP 2“. Franţa, Germania, Ungaria, Olanda, Rusia, Portugalia sunt alte ţări în care cei doi artişti vor mai cânta. Pentru moment nu se cunosc organizatorii sau data exactă a concertului din România, dar site-ul yaticket.com oferă posibilitatea de preînregistrare, fanii putând să îşi asigure biletele din timp.

Piesa „The Monster“ a ajuns rapid pe locul întâi în douăsprezece ţări, inclusiv în Marea Britanie, Canada, Franţa şi în clasamentul Billboard’s Hot 100 din Statele Unite, arată şi Mediafax. Rihanna şi Eminem se află la a treia colaborare, după single-ul „Love The Way You Lie“, din 2010, şi după continuarea acestuia, „Love The Way You Lie (Part II)“, lansat în acelaşi an.

Cel mai recent album al Rihannei, „Unapologetic“, a fost lansat în 2012, an în care colaborat cu Eminem pentru hitul „Monster“, de pe albumul acestuia, „The Marshall Mathers LP 2“. La începutul anului 2014, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia „Can’t Remember to Forget You“, de pe albumul în pregătire al cântăreţei de origine columbiană, intitulat „Shakira“.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.“. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella“, „Take a Bow“ şi „Disturbia“. Înainte de „Loud“, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R“, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk“ (2011) şi „Unapologetic“ (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, opt albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din „8 Mile“, pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul „Recovery“ a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii în anul 2010.

Concertele anului 2015 în România

Concertele anului 2015 aduc în România nume sonore al industriei muzicale internaţionale. Artişti care marchează primul concert în România sau care revin în ţara noastră vor contura un calendar plin de evenimente pe scena muzicală a ţării. Printre cele mai importante nume care vor concerta se numără Robbie Williams, André Rieu, Marc Anthony şi OneRepublic.

Două nume de forţă“ la Cluj-Napoca: Avicii şi David Guetta

În Cluj, vara anului 2015 se anunţă a fi una plină de energie, după ce Emil Boc, primarul oraşului, a confirmat la petrecerea de Revelion că Avicii şi David Guetta, „două nume de forţă“, vor concerta între 30 iulie şi 2 august, pe stadionul Cluj Arena, odată cu promovarea Clujului drept Capitală Europeană a Tineretului. Evenimentul în cadrul căruia vor cânta artiştii anunţaţi la Cluj se numeşte „Untold Festival“, care se anunţă cel mai mare eveniment de muzică şi artă contemporană organizat vreodată în România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: