Elton John a anunţat că este infectat cu SARS-COV-2. Artistul şi-a anulat două concerte din turneul mondial de adio

Elton John a anunţat că este infectat cu SARS-COV-2. Artistul şi-a anulat două concerte din turneul mondial de adio

Elton John a anunţat pe pagina sa de Instagram că are Covid-19, dar are simptome uşoare. De asemenea acesta a anulat două concerte din Dallas, din cadrul turneului său mondial de adio, notează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elton John, în vârstă de 74 de ani, a declarat că este vaccinat cu schema completă, că şi-a făcut şi doza booster şi că are simptome uşoare, potrivit Digi24. 

„Din fericire, sunt vaccinat complet şi am primit doza a treia, iar simptomele mele sunt uşoare, deci sunt sigur că pot să susţin concertul sâmbătă, la North Little Rock, în Arkansas", a adăugat Sir Elton John.

El a afirmat că amânarea unui concert este o decizie care dezamăgeşte, dar ca a pus pe primul plan siguranţa sa şi a echipei sale.

Cele două concerte de la Dallas vor fi reprogramate şi cei care au bilete vor fi contactaţi rapid, a precizat artistul. 

Elton John şi-a început turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road" în 2018, plănuind peste 300 de întâlniri în trei ani în întreaga lume, înainte de a fi afectat de pandemia de coronavirus.

În septembrie 2021, el a lansat „The Lockdown Sessions", un nou album în întregime compus din colaborări cu tineri artişti. 

Elton John a vândut mai mult de 300 de milioane de discuri în lume, a susţinut peste 3.500 de concerte şi i-a fost dedicat un film, „Rocketman", lansat în 2019. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările