Eleva lui Dan Bălan a câştigat Vocea Ucrainei: cei doi au cântat în duet o piesă compusă de artistul basarabean VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bălan, alături de Oksana Mukha, eleva sa câştigătoare
Dan Bălan, alături de Oksana Mukha, eleva sa câştigătoare

Cântăreţul basarabean Dan Bălan a ieşit învingător la „Vocea Ucrainei“ după ce eleva sa a fost desemnată câştigătoarea celui de-al nouălea sezon al show-ului.

Oksana Mukha, în vârstă de 37 de ani, a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea show-ului „Vocea Ucrainei“ şi a marelui premiu – un apartament cu trei camere situat în centrul Kievului.

Concurenta a marcat astfel o victorie importantă şi pentru Dan Bălan (40 de ani), care i-a fost antrenor în concurs. Acesta a fost primul sezon în care fostul membru al trupei O-Zone a ocupat un loc la masa juriului din Ucraina.

Mukha a cântat trei piese în marea finală „Vocea Ucrainei“, dintre care una în duet cu Dan Bălan, care a şi compus melodia în limba ucraineană. 

„Cred că de astfel de cântăreţi puri şi originali duce lipsă showbiz-ul autohton“, a declarat cântăreţul la finalul interpretării, potrivit tv8.md.

Oksana Mukha este din Lvov şi a spus că a venit la concurs pentru a „nu lăsa cântecele legendarului Kvyka Cisyk să moară“. De altfel, Dan Bălan i-a mulţumit elevei sale datorită căreia, spune el, a descoperit frumuseţea culturii ucrainene.

Dan Bălan s-a bucurat de o mare priză la publicul ucrainean, în luna ianuarie fiind cea mai căutată persoană de pe Google în Ucraina. El s-a remarcat şi după ce a interpretat în cadrul emisiunii o variantă a celebrei melodii „Dragostea din tei“ alături de o concurentă, ridicând sala în picioare. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite