Elena Cârstea o taxează dur pe Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019: „Cântă ca pantofii mei“

Elena Cârstea o taxează dur pe Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019: „Cântă ca pantofii mei“

Elena Cârstea FOTO TVR

Elena Cârstea a taxat dur prestaţia câştigătoarei Eurovision România 2019, poziţionându-se de partea celor care au susţinut-o pe Laura Bretan, clasată pe locul secund în finala Selecţiei Naţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Finala Eurovision România 2019 este marcată de scandal după victoria surprinzătoare a cântăreţei Ester Peony, datorată juriului internaţional, telespectatorii preferând-o pe Laura Bretan. 

Printre contestatarii reprezentantei României la Eurovision se numără şi veterana industriei muzicale Elena Cârstea, care i-a adus critici dure. Stabilită de peste 10 ani în Florida, artista a participat la Eurovision România în 2004 şi în 2013. 

„Mă bucur că nu sunt în România, ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsaţi-vă de muzică. Domnişoara Peony cântă ca pantofii mei. Să fiţi de râs şi închei cu vorba mea celebră: să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de c…t“, a scris Elena Cârstea pe Facebook.

Preferată de juriul internaţional din finala Eurovision România 2019, Ester Peony a reuşit să le surclaseze pe principalele favorite, Bella Santiago şi Laura Bretan. În schimb, preferata românilor a fost Laura Bretan, care după televoting a primit 12 puncte, în timp ce câştigătoarea Eurovision România 2019 a primit doar trei puncte de la telespectatori. 
  
 
Rezultatul neaşteptat a stârnit un val de acuzaţii şi critici la adresa TVR, organizatorul competiţiei. Mulţi au reproşat că televotingul ar fi trebuit să conteze într-o proporţie mai mare. O altă nemulţumire exprimată este legată de componenţa juriului, în care au fost, în premieră, specialişti străini. De asemenea, fanii români acuză juriul că a sabotat-o pe principala favorită, Laura Bretan.
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: