Elena Cârstea revine în muzică. Vrea să participe la Eurovision

Elena Cârstea revine în muzică. Vrea să
participe la Eurovision

Elena Cârstea, la precedenta participare la Selecţia Naţională pentru Eurovision, în urmă cu câţiva ani

Elena Cârstea intenţionează să participe la Selecţia Naţională pentru Eurovision 2013, după cum a anunţat pe pagina ei de Facebook. Artista este stabilită de mai mulţi ani în Miami (SUA).

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista, care a mai participat în trecut la alte preselecţii, susţine că-şi va încerca din nou norocul anul acesta, potrivit wowbiz.ro. „O să vin la Eurovision să cânt anul ăsta. Păcat că lumea are aşa o memorie scurtă, dar eu vă mulţumesc pentru sprijin. Vin pentru România şi pentru mama, că mi-e dor“, a scris cântăreaţa pe pagina ei de Facebook.

Compozitorul Cristian Faur, un bun prieten al Elenei Cârstea şi, totodată, autorul melodiei „Let Me Try“, cu care Luminiţa Anghel şi Sistem au adus României bronzul la Eurovision 2005, a contribuit şi el la piesa ce va fi înscrisă la Selecţia Naţională 2013.

„Elena va veni în România. Are deja o piesă făcută, este superbă. Am ajutat-o şi eu puţin la text, la orchestraţie. O să vă placă piesa, este deosebită. E la prima audiţie“, a declarat compozitorul.

Elena Cârstea (50 de ani) trăieşte de mai mulţi ani în SUA împreună cu soţul ei şi cu cele două fete adoptate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: