Electric Castle se pregăteşte pentru o nouă ediţie. La Adevărul Live, organizatorii vorbesc despre ultimele pregătiri VIDEO

Ultimele pregătiri înainte de Electric Castle

O nouă ediţie a festivalului Electric Castle este pe cale să înceapă la Castelul Banffy din Bonţida. Organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru participanţi, dar au luat şi măsuri speciale pentru zilele ploioase ce se anunţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În direct de la Bonţida, Andi Vanca, Head of Communication pentru Electric Castle vine cu ultimele noutăţi şi cu veşti proaspete din culisele unuia dintre cele mai apreciate festivaluri europene.

Electric Castle 2016 are loc între 14-17 Iulie, pe spectaculosul domeniu al Castelului Banffy, din judeţul Cluj.
 
Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică şi suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediţie, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiţie în Europa.
 
EC este singurul festival din Romania ce oferă o experienţă autentică şi completă de festival datortită artiştilor importanţi ce alcătuiesc lineup-ul, a zonei largi de camping şi a activităţilor diverse din timpul zilei, totul fiind pus în scenă într-un decor extraordinar!   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: