Electric Castle începe în această seară. Imagini în premieră cu „pelerinajul“ tinerilor spre Cluj, la Adevărul Live

Electric Castle începe în această seară. Imagini în premieră cu „pelerinajul“ tinerilor spre Cluj, la Adevărul Live

Zeci de tineri s-au îmbarcat spre Electric Castle într-un tren Beck's, în care au mai urcat DJ-i şi Partidul Kiss FM,  cu toţii petrecând mai bine de 12 ore într-un party „all night long“, stropit din belşug cu bere. Tinerii au avut la dispoziţia spaţii de dans, dar şi locuri special amenajate pentru un silent party.

Ştiri pe aceeaşi temă

Urmăreşte materialul în modulul Adevărul Live

 

Zeci de tineri s-au îmbarcat spre Electric Castle într-un tren Beck's, în care au mai urcat DJ-i şi Partidul Kiss FM,  cu toţii petrecând mai bine de 12 ore într-un party "all night long", stropit din belşug cu bere. Tinerii au avut la dispoziţia spaţii de dans, dar şi locuri special amenajate pentru un silent party.

Petrecerea s-a întins de miercuri după-amiază până la răsăritul soarelui în ziua de joi. Echipa Adevărul Live a fost prezentă în trenul care a dus tinerii la Electric Castle şi vă prezintă în premieră imagini de la acest "pelerinaj" inedit şi plin de energie, într-o transmisiune directă de la Bonţida, de la Castelul Banffy, în jurul orei 14.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: