Ed Sheeran şi soţia sa sunt în aşteptarea primului copil. Sarcina a fost ţinută secretă în perioada de izolare

Ed Sheeran şi soţia sa sunt în aşteptarea primului copil. Sarcina a fost ţinută secretă în perioada de izolare

Captura YouTube.

Cântăreţul Ed Sheeran şi soţia sa, Cherry Seaborn, sunt în aşteptarea primului lor copil, care ar urma să se nască în doar câteva săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ed Sheeran şi Cherry Seaborn s-au cunoscut încă din şcoală, iar de aproape 2 ani au devenit soţ şi soţie. Cei doi s-au folosit se pare de perioada de izolare drept scuza perfectă pentru a nu ieşi foarte mult în public şi a păstra sarcina lui Cherry un secret, amândoi punând foarte mare preţ pe viaţa lor privată.

Se pare însă că data la care este aşteptat copilul se apropie cu paşi repezi, naşterea urmând să aibă loc undeva în apropierea sfârşitului acestei veri, adică peste doar câteva săptămâni.

O sursă apropiată celor doi le-ar fi spus celor de la The Sun că ”Ed şi Cherry sunt foarte entuziasmaţi, dar au vrut să ţină acest lucru un secret. Perioada de izolare a fost scuza perfectă pentru a nu ieşi prea mult din casă, dar data naşterii se apropie, iar entuziasmul lor creşte aşa că au început să vorbească despre asta cu prietenii şi familia.”

Aceeaşi sursă spune că „se fac ultimele pregătiri în casa celor doi, iar bebeluşul este aşteptat mai târziu în această vară”.

La sfârşitul anului trecut, Ed Sheeran anunţa că va lua o pauza de la cariera sa pentru a se concentra pe viaţa personală şi pe călătorii. El şi soţia sa sunt împreună de 5 ani, Ed confirmând vara trecută că s-au şi căsătorit în secret, în ianuarie 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: