Ed Sheeran a publicat pe Instagram o serie de fotografii spectaculoase de pe Arena Naţională

Ed Sheeran a publicat pe Instagram o serie de fotografii spectaculoase de pe Arena Naţională

Ed Sheeran a cântat în faţa a 50.000 de români FOTO Zakary Walters

Cântăreţul britanic Ed Sheeran, care a concertat în premieră în România pe 3 iulie, a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii impresionante de pe Arena Naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ed Sheeran a adus alături 50.000 de spectatori pe Arena Naţională din Bucureşti într-un show în care artistul s-a folosit doar de voce şi chitara sa acustică şi a reuşit să creeze o atmosferă senzaţională.

Ulterior, artistul a publicat pe contul său de Instagram un album foto în care sunt surprinse cadre excepţionale de către Zakary Walters, fotograful oficial al turneului.

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost cel în care Ed Sheeran a revenit pe scenă pentru bis îmbrăcat într-un tricou al Naţionalei de Fotbal al României şi fluturând tricolorul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bucharest ! 📸 @zakarywalters #dividetour

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

 

 

Concertul din România al lui Ed Sheeran face parte din seria de spectacole ce promovează „Divide“, cel de-al treilea album de studio al său, premiat cu Grammy. Pe scena de pe Arena Naţională, ce a înglobat peste 300 de mp de ecrane, s-au putut auzi hiturile artistului, printre care „I See Fire“, „Thinking Out Loud“, „Photograph“, „Perfect“ şi „Shape of You“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: