Ed Sheeran a anunţat un concert mondial, transmis de Amazon

Ed Sheeran a anunţat un concert mondial, transmis de Amazon

Cântăreţul va susţine anul viitor 14 concerte în sudul Irlandei şi în Marea Britanie, între 28 aprilie şi 1 iulie, înainte de a cânta în Germania, Regatul Ţărilor de Jos, Belgia, Suedia şi Danemarca. FOTO: Getty Images

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a anunţat „The Equals Live Experience”, un concert mondial înregistrat la Alexandra Palace din Londra ce va retransmis, pe 5 decembrie, de Amazon Music.

Cinci fani (toţi însoţiţi de un invitat la alegerea lor) vor avea şansa de a asista la această „performanţă vizuală uimitoare”, de 90 de minute, potrivit unui comunicat. 

„Abonaţii Amazon Music din lumea întreagă vor putea asista la un concert exclusiv pe aplicaţia Amazon Music, pe canalul Amazon Music al Twich şi pe Prime Video, duminică, 5 decembrie”, se arată în mesaj. 

În program, „un periplu” de-a lungul carierei lui Ed Sheeran, care va interpreta melodiile sale cele mai cunoscute, precum şi unele mai recente, dar şi de pe albumul lansat pe 29 octombrie. 

„Sunt nerăbdător să sărbătoresc lansarea albumului «=» prin acest concert ieşit din comun, împreună cu fanii mei din lumea întreagă. În acea seară, voi interpreta şi multe melodii noi pentru prima dată. Vă dau întâlnire pe 5 decembrie”, a declarat Ed Sheeran.

Cântăreţul va susţine anul viitor 14 concerte în sudul Irlandei şi în Marea Britanie, între 28 aprilie şi 1 iulie, înainte de a cânta în Germania, Regatul Ţărilor de Jos, Belgia, Suedia şi Danemarca. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările