DJ-ul român Paul Damixie, premiat în SUA pentru cel mai ascultat remix al anului 2015: „A fost o experienţă genială“

DJ-ul român Paul Damixie, premiat în SUA pentru cel mai ascultat remix al anului 2015: „A fost o experienţă genială“

Paul Damixie a primit premiul de la Steve Angello, fostul membru al Sweedish House Mafia

DJ-ul român Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix din 2015 în Statele Unite ale Americii pentru varianta sa la hitul „Hello“, semnat de cântăreaţa britanică Adele.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Decernarea a avut loc în acest weekend, la Miami, în cadrul 2016 Remix Awards, eveniment care a deschis Winter Music Conference, una din cele mai importante conferinţe muzicale din Statele Unite.
 
Nume mari ale muzicii electronice, precum Armin van Buuren, Lost Frequencies, Afrojack, Martin Garrix, The Chainsmokers, Jonas Blu, Kaskade, R3hab şi Steve Aoki, au luat parte la festivitatea de premiere.
 
Steve Angello, fostul membru al Sweedish House Mafia, a fost cel care i-a înmânat marele premiu lui Paul Damixie. Succesul lui Paul este cu atât mai mare cu cât a reuşit să surclaseze DJ recunoscuţi la nivel mondial, precum Tchami şi ZEDD.
 
„A fost o experienţă genială. Imediat ce oamenii aflau că remixul îmi aparţine, mă felicitau spunându-mi că piesa se aude la radio din oră în oră“, a declarat Paul.
 
Cu aproximativ un milion de căutări pe Shazam şi alte milioane de vizualizări pe YouTube şi SoundCloud, remixul lui Paul Damixie are toate şansele să devină un imn al verii 2016.
 
 
La sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, Paul Damixie a lansat remixul piesei „Hello“, primul single semnat de Adele în ultimii trei ani, şi în scurt timp acesta a făcut înconjurul lumii, intrând în atenţia site-urilor de specialitate străine. 
 
La momentul respectiv, Paul a declarat pentru „Adevărul“ că reacţiile au fost „total neaşteptate“. „Mi-a plăcut foarte mult piesa şi m-a inspirat să fac un remix. M-am gândit să îi pun un ritm mai dance, mai rapid şi m-am apucat de treabă. Mi-am propus să fac un remix cât mai simplu, cât mai aproape de piesa originală, dar să fie mai rapid şi mai energic“, a declarat DJ-ul.paul damixie
 

Paul Damixie, în vârstă de 28 de ani, este originar din Timişoara şi face parte din proiectul electro-dance Radio Killer, alături de Lee Heart. Radio Killer este primul proiect iniţiat şi dezvoltat de către HaHaHa Production în 2009 şi care a reuşit să cucerească industria muzicală locală şi internaţională prin sound-ul dinamic, mesajele optimiste şi piesele larg difuzate în nenumărate ţări.

Primul contact pe care Paul l-a avut cu muzica a fost la varsta de 11 ani, iar de-a lungul timpului a mixat pe aceeaşi scenă cu Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Outwork, Camille Jones, NTFO şi a lansat peste 40 de remixuri în colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA şi România, unde se află sub umbrela HaHaHa Production. Până acum Paul Damixie a făcut remixuri pentru Hy2rogen, NTFO, Sllash & Doppe, Treitl Hammond, Vali Bărbulescu, B-Noise, Allexinno, DJ Optick, Paul Thomas, Kim Fai, The House Moguls, David Deejay, Morris, John Puzzle şi Morandi.

citeste totul despre: