DJ Tiesto vine la festivalul Untold 2016

DJ Tiesto vine la festivalul Untold 2016

DJ Tiesto este unul dintre cei mai iubiţi DJ din întreaga lume FOTO Facebook

Tiesto (46 de ani) este primul rege al muzicii electronice care va apărea la festivalul Untold 2016, după anunţul făcut de organizatori. Untold are loc anul acesta între 4 şi 7 august, la Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

DJ-ul olandez Tiesto vine la a doua ediţie a festivalului Untold. Acesta este primul nume important anunţat pentru evenimentul care are loc între 4 şi 7 august, la Cluj-Napoca. DJ Tiesto este primul nume important anunţat de organizatorii festivalului Untold, alături de alte patru capetele de afiş care urmează să fie anunţate.

DJ Tiesto este unul dintre cei mai iubiţi DJ din întreaga lume, şi-a început cariera în 1985 şi a fost numit „cel mai bun DJ din toate timpurile“, dar şi „DJ Nr. 1“ de către revista Rolling Stone. Tiesto a pornit iniţial de la trance, iar popularitatea lui a început să crească de la un an la altul şi pe piaţa de mainstrem, pop, EDM şi progressive trance. În prezent, Tiesto este prezent la toate marile festivaluri de muzică şi are colaborări cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend şi mulţi alţii. „The best night in the world“ este promisiunea pe care le-o face fanilor care participă la showurile lui, încă de la începutul carierei sale şi până astăzi, după 22 de ani.

Pentru viitoarea ediţie Untold s-au vândut deja 26.000 de abonamente, după ce au fost puse în vânzare anul trecut în luna august. Pe site-ul www.untoldfestival.com sunt acum disponibile 2.000 de abonamente din categoria PreSale la pretul de 300 lei + taxe şi un număr limitat de abonamente VIP la preţul de 500 lei + taxe, ambele în varianta „printed at home“ sau prin reţeaua Eventim. Ulterior vor fi disponibile şi bilete de o zi însă numărul acestora va fi limitat.

Anul trecut, la festivalul Untold au fost 240.000 de persoane, iar bugetul a fost de 4,5 milioane de euro, iar anul acesta, organizatorii au la dispoziţie cinci milioane de euro. Ediţia a doua Untold va avea loc între 4 şi 7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cei mai mari artişti din topurile muzicale internaţionale. În Capitala Europeană a Tineretului 2015 au urcat pentru prima dată pe aceeaşi scenă în România patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas&Like, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali şi naţionali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările