Delia revine cu „Acadelia“, un nou show grandios la Sala Palatului: când va avea loc. Biletele au fost puse în vânzare

Delia revine cu „Acadelia“, un nou show grandios la Sala Palatului: când va avea loc. Biletele au fost puse în vânzare

Toamna aceasta, Delia va susţine un nou concert la Sala Palatului, intitulat „Acadelia“

După binecunoscutul spectacol „Psihedelia“, care a fost foarte bine primit de fani anul trecut, Delia aduce un nou concept de show - „Acadelia“

Ştiri pe aceeaşi temă

„Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conţinutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim.  Show-ul poate conţine urme de ironie, dulceaţă de zmeură şi nişte sâmburi de adevăr. Dacă manifestaţi alergie la cele menţionate mai sus, vă rugăm adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătăţii dumneavoastră psihice, cât şi vindecării anumitor afecţiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian şi indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfăşurare de forţe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce“, se arată în comunicatul de presă.
 
CÂND: 14, 15 şi 16 noiembrie 2018
 
UNDE: Sala Palatului, Bucureşti
 
ATENŢIE!
 
Prezenţa în sală se face pe bază de bilet şi acadele. Pentru a evita posibile neînţelegeri legate de audienţa generală, vă rugăm să vă informaţi înainte cu privire la playlist-ului artistei... şi mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunţa „rămâi cu mă-ta” şi „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinaţi şi nevaccinaţi vor avea acces în sală doar cu acordul părinţilor. 
 
BILETE
 
Biletele au fost deja puse în vânzare AICI. De asemenea, există opţiunea achiziţionării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia  are un cost separat faţă de preţul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanţii să aibă ahiziţionat şi un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preţ primesc şi un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition şi poză cu autograf.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările