Delia lansează „OTZL GLTZ”, hitul verii, piesa virală care (re)cucereşte România VIDEO

Delia lansează „OTZL GLTZ”, hitul verii, piesa virală care (re)cucereşte România VIDEO

Delia surprinde din nou publicul cu o lansare neaşteptată şi prezintă piesa „OTZL GLTZ” cu videoclip oficial, dinamic şi plin de energie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa a fost compusă de Mihai Susma, Delia, Alex Cotoi, versuri de Mihai Susma, Delia, producţie Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat de SAN, DoP Alexandru Mureşan, producţie  video Loops Production.
 
„Ideea piesei a apărut într-o discuţie pe un live cu Faiăr în urmă cu un an şi iată că în sfârşit a devenit realitate. OTZL GLTZ este o nebunie frumoasă şi mulţumesc întregii echipe pentru implicare”, a spus Delia.
 
De imaginea Deliei din videoclip s-au ocupat Miki Ianovici (make-up), Livia Berceanu (hair), Hilke Muslim (styling).
 
„OTZL GLTZ” va fi interpretată live pentru prima dată în cadrul show-ului Rockadelia care va avea loc pe 1 şi 2 iunie la Verde Stop Arena.
 
Artista va avea invitaţi speciali în show pe Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, Paulina şi EMAA. Cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor fi interpretate în variantă rock, aşa că fanii care vor să se bucure de un show unic şi să intre în universul Rockadelia, pot achiziţiona ultimele bilete disponibile 
aici
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările