Delia a lansat videoclipul piesei „Verde Împărat“: costume, peisaje şi o atmosferă desprinse din basmele româneşti VIDEO

Delia a lansat videoclipul piesei „Verde Împărat“: costume, peisaje şi o atmosferă desprinse din basmele româneşti VIDEO

Delia poartă peruci colorate şi cântă la flaut în noul videoclip „Verde împărat“

Delia a lansat videoclipul piesei„Verde împărat“, o melodie compusă de ea, diferită de cele cu care artista ne-a obişnuit până acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

O atmosferă desprinsă parcă din basme, o Delia cameleonică, costume şi machiaje fascinante, acorduri duioase de flaut şi sunete arhaice, toate se regăsesc în cel mai nou clip al artistei. „Verde Împărat” este compusă de Delia şi produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi. 
 
Piesa a fost cântată în premieră în show-ul „PsiheDelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc trei zile la rând. Videoclipul pentru „Verde Împărat” a fost regizat de Alex Ceauşu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4” sau „Rămâi cu bine”. De look-ul Deliei în videoclip s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Livia Berceanu (hair), Hilke Muslim (styling).
 
 
„Primavară... Vară... Toamnă...
Verdele s-a copt şi s-a-mpletit coroană.
Profeţia s-a împlinit.
S-a făcut împărat aşa cum a făgăduit şi lângă el m-a chemat.
Începând de azi, am verde-mpărăţie cu apele-i vii şi păduri fantezie...
Vrei să visezi? Deschide ochii şi gândeşte-te la mine. Când păşeşti pe potecă, spune atât: sunt verde ca tine“, spune Delia.
 
Artista a lansat anul acesta „Rămâi cu bine“ cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului şi care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring şi pe single-ul The Motans - „Weekend“, care a fost locul 1 pe radio şi TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: