Delia a lansat videoclipul piesei „Trăieşte frumos“, prin care lansează un îndemn românilor VIDEO

Delia a lansat videoclipul piesei „Trăieşte frumos“, prin care lansează un îndemn românilor VIDEO

Delia (36 de ani) a lansat clipul oficial al melodiei manifest pentru o viaţă echilibrată în offline. În videoclipul „Trăieşte frumos“, inspirat din viaţa artistei, apar o parte dintre prietenii şi familia ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În videoclipul piesei „Trăieşte frumos“ apar mama Deliei, nepoata ei, Jessie, prietenii ei, Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu, Giulia, Denis Radu. 
 
Cel mai tare live e cel pare îl trăieşti. Într-o lume în care viaţa se derulează pe ecranele telefoanelor, în care zâmbetele şi discuţiile sunt tot mai mult înlocuite de filtrele aplicaţiilor, piesa „Trăieşte frumos“ a fost foarte bine primită de public şi intens distribuită în mediul online, făcând parte dintr-o campanie Vodafone. 
   
Videoclipul a fost filmat chiar acasă la Delia, în regia lui Alex Ceauşu. Echipa de beauty a Deliei este formată din Alex Abagiu (make-up) şi Sorin Stratulat (hair), în vreme ce de styling s-a ocupat chiar Delia.
   

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă semnătura numărându-se „Fata lu’ tata“, „Verde împărat“, „Du-te-mă“, „Rămâi cu bine“, „Parfum de fericire“, „Cine m-a făcut om mare“ şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente - pian şi flaut.  
 
Vara aceasta, Delia a lansat hit-ul „Despablito“ în colaborare cu Grasu XXL, piesă care a fost numărul unu în Trending încă din ziua lansării şi care, în decurs de două luni, a adunat aproape 26 de milioane de vizualizări pe YouTube.  
   
 
Anul acesta, Delia a susţinut o serie de trei concerte „Acadelia“ la Sala Palatului, evenimente sold out în faţa a  12.000 de oameni, un spectacol complex, organizat de Global Events. 
 
       

 

citeste totul despre: