Dansatorii Lord of the Dance sărbătoresc 10 ani de spectacole în România, într-o reprezentaţie specială, pe 22 iunie, la Arenele Romane

Dansatorii Lord of the Dance sărbătoresc 10 ani de spectacole în România, într-o reprezentaţie specială, pe 22 iunie, la Arenele Romane

Primul spectacol al trupei LORD OF THE DANCE susţinut în ţara noastră a avut loc în anul 2008, în timpul în care celebrul dansator Michael Flatley impresiona audienţa prin momente de dans greu de reprodus. Din 2010 şi până în prezent, dansatorii irlandezi au reuşit să îşi câştige acel loc special în inimile admiratorilor din Bucureşti şi din marile oraşe ale României, fiind aşteptaţi cu entuziasm de fiecare dată.

Anul acesta, lorzii dansului irlandez conduşi de faimosul coregraf şi dansator Michael Flatley, vor celebra împlinirea a 10 ani de spectacole pe scenele din ţara noastră printr-o nouă serie de spectacole programate la finalul lunii iunie, la Bucureşti, Craiova şi Oradea.

Cu o coregrafie complexă inovatoare, completată cu noi elemente de dans, cei 40 de dansatori energici ai trupei LORD OF THE DANCE vor urca pentru prima dată pe scena din aer liber a Arenelor Romane din capitală, sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 20:30.

Timp de două ore, toţi cei prezenţi se vor putea bucura de o nouă demonstraţie de profesionalism şi talent în cadrul celui mai aplaudat spectacol de dans irlandez al tuturor timpurilor – „LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES”. Povestea spectacolului aduce în prim plan lupta dintre forţele Binelui şi Răului prin intermediul dansului şi al tehnologiei de ultimă generaţie.

„LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES” este un spectacol eclectic, cu muzică live interpretată de orchestra companiei, compusă de Gerard Fahy, ce cuprinde noi elemente de coregrafie cu grad ridicat de dificultate, un ecran gigantic care va acoperi integral lăţimea scenei, proiecţii holografice 3D, efecte speciale de lumini şi lasere, roboţi dansatori şi acrobaţi premiaţi la competiţiile mondiale.

Sincronizarea trupei LORD OF THE DANCE este perfectă; prezenţa şi mişcarea scenică, sunetele sacadate produse de pantofii de dans asemeni celor de step, costumele numeroase în culori vii, transmit, dincolo de scenă, o energie pozitivă vibrantă, o stare de exaltare unică pe care spectactorii de toate vârstele din România vor avea prilejul să o experimenteze pe 22 iunie, la Arenele Romane di Bucureşti.

Acelaşi spectacol impresionant va ajunge dumincă, 23 iunie, la Craiova, iar marţi, 25 iunie, la Oradea.

Producţia a fost realizată de coregraful şi dansatorul Michael Flatley în urmă cu mai bine de 20 de ani. În anul 2014, acesta a revenit asupra conţinutului, fiind transformat într-un show mult mai atractiv pentru public, faţă de varianta originală. În septembrie 2014,  noua versiune a show-ului "Lord of the Dance - Dangerous Games", s-a jucat cu succes pe scena sălii Palladium din Londra, continuând cu reprezentaţii sold-out pe toate marile scene ale lumii din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Mexic şi, bineînţeles, România.

Biletele rămase disponibile pentru spectacolul programat pe 22 iunie, la Bucureşti mai pot fi achiziţionate la  preţuri ce variază în funcţie de categoria de loc, atât în format electronic pe Iabilet.ro cât şi în formă fizică de la: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00 - 22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi terminalele self-service SelfPay din toată ţara.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: