Dan Negru, după Eurovision: Moldovenii au c***e. Au venit cu un mesaj puternic.  Zero puncte a dat România piesei în care s-a pronunţat numele Bucureşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dan negru foto FB

Prezentatorul TV Dan Negru a avut un mesaj dur după competiţia muzicală Eurovision, acuzându-i pe reprezentanţii României că nu au curajul să îşi asume un mesaj politic şi că nu au acordat niciun vot moldovenilor, care au venit cu o melodie cu un puternic mesaj pro-unionist.

„Moldovenii au co🥚ie. 

S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbiz românesc nu are curajul mesajelor politice. 

E ticsit de piţipoance şi papiţoi care trăiesc din banii televiziunilor şi ai primăriilor şi de asta n-au curajul mesajelor politice. 

Dacă tot recunoaşteţi că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audienţă şi pe toate televiziunile europene,că două ţări sunt una! 

Moldovenii au avut curajul să spună Europei că Bucureşti-Chişinău e totuna! România nu a avut curajul! 

"Ţară veche, ţară nouă

Parcă-i una, parcă-s două

Ba aparte, ba-mpreună

Parcă-s două, parcă-i una"

Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa! 

Aştept să le crească co🥚ie şi alor noştri!  Altfel, Grigore Vieru avea dreptate : 

"Patria e ca un copil. Dacă uiţi de ea, poate să plece de acasă "

UPDATE : 

• ZERO puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunţat numele capitalei României: Bucureşti! 

Îi rog pe colegii mei din TVR sa facă public numele ălora care au decis aşa.

Simplă curiozitate..🤪”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Ediţia Eurovision 2022 a fost câştigată de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu melodia „Stefania”, care a primit din partea publicului 439 de puncte, un total de 631 de puncte. Reprezentantul României s-a clasat pe locul 18 cu 64 de puncte. Republica Moldova, cu 253 de puncte, a încheiat concursul pe locul 7. România a acordat cele 12 puncte Ucrainei. Punctajul a fost anunţat din partea României de Martin Osterdahl, după o problemă tehnică de conectare.

Republica Moldova a călătorit cu „Trenuleţul” „legănat de şine” şi a impus folclorul şi rock and roll-ul la Eurovision, clasându-se pe locul 7. „Trenuleţul”, o petrecere cu trenul moldovenesc de la Chişinău la Bucureşti, oferit prin amabilitatea legendarilor Zdob şi Zdub, de data aceasta însoţiţi de fraţii Advahov, uneşte cele două ţări, România şi Moldova.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite