Cum sună prima piesă lansată de câştigătoarea Vocea României imediat după finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătoarea „Vocea României“, Ana Munteanu, a lansat imediat după finala de la Pro TV prima piesă din carieră, „Măşti“, cu ajutorul antrenorului său, Smiley.

Ana Munteanu (16 ani), originară din Chişinău, a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea celui de-al şaptelea sezon al show-ului „Vocea României“. Pe lângă râvnitul titlu, tânăra a primit şi un cec în valoarea de 100.000 de euro.

În plus, la scurt timp după ce s-a încheiat finala „Vocea României“, Smiley a anunţat că eleva sa şi-a lansat şi prima piesă, „Măşti“. Artistul, care reuşeşte să înscrie cea de-a doua victorie în show-ul de la Pro TV, după şase ani, a promis că o va susţine în continuare pe Ana pentru a-şi clădi o carieră în muzică.

„Le mulţumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în vocea Anei şi tuturor celor care au votat. Deja prima piesă a Anei, «Măşti», o puteţi găsi pe internet, a fost lansată în seara asta. E o melodie foarte potrivită pentru ea şi e prima piesă dintr-o, sper eu, carieră strălucită a Anei. Noi ne vom da tot interesul să aibă o carieră frumoasă, să vă bucure în continuare şi vom vedea anul viitor ce s-a mai întâmplat între timp. Ana este magică şi sunt convins că a reuşit să vă emoţioneze. Şi eu am simţit acelaşi lucru. Mă bucur mult că oamenii au simţit la fel cum am simţit şi noi. Chiar merită copilul ăsta super talentat. Îmi doresc doar ca cei care au votat-o să o asculte şi să o susţină în continuare“, a declarat Smiley.

De asemenea, extrem de emoţionată, câştigătoarea „Vocea României“ le-a mulţumit telespectatorilor pentru votul de încredere: „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut, tuturor celor care mi-au trimis mesaje, m-au sunat, m-au felicitat. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Smiley, pentru că el este cel care m-a adus până aici, el a avut încredere în mine. Şi, bineînţeles, Alinei Dincă, vocal coach-ul meu din competiţie. A fost visul meu să lucrez cu Smiley, să vin la Vocea României, să cânt. Vă mulţumesc şi vă iubesc!“

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite