Cum sună noua piesă lansată de Alexandra Ungureanu: „Cărămida” VIDEO

Cum sună noua piesă lansată de Alexandra Ungureanu: „Cărămida” VIDEO

Alexandra Ungureanu în studioul Adevărul Live

Alexandra Ungureanu revine cu o nouă piesă pentru fanii ei. „Cărămida” este o piesă ce transmite printr-o metaforă baza unei relaţii la început de drum şi finalul acesteia

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Inspirată de emoţia specială dăruită de folclorul românesc, Alexandra Ungureanu continuă misiunea de a reconstrui şi reinterpreta estetica românească autentică şi lansează „Cărămida”, o piesă ce transmite printr-o metaforă baza unei relaţii la început de drum şi finalul acesteia. Deşi cărămida de multe ori este considerată indestructibilă, pentru a rezista şi pentru a-şi păstra locul pe soare, dar şi pe furtună, are nevoie de sprijin şi stabilitate. Acestea sunt temeliile unei relaţii, iar dacă una este înconjurată de nesiguranţă, cărămida cedează.  
 
„Mulţi dintre cei care am mai copilărit la ţară ne amintim, poate, acest cântec din folclorul copiilor, «Cărămida», care evocă un gest ritualic, magic. Magie au făcut şi cei de la Nomad Music şi Andi Bănică, transformând aceste simboluri într-o poveste de dragoste. Aşa cum mi se întâmplă mie când ajung să lucrez în premieră cu cineva, lucrurile se leagă până la final într-o chimie fantastică. Aşa a fost şi întâlnirea cu regizoarea Isabella Szanto, care a dat viaţă păpuşii de lemn cu sforile tăiate. Îmi doream de mult timp un video alb-negru şi acum s-au aliniat steluţele:)”, povesteşte Alexandra.


 Single-ul este compus de către Andrei Iulian Bănică, iar de producţie s-au ocupat Mihai Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Dediu şi Alex Antonescu. 

După „Bate, Bate”, pentru care a lucrat împreună cu Marius Moga, artista a explorat în continuare „îmbinarea între electropop, instrumente tradiţionale şi folclor autentic” şi a lansat „Vântule”, o piesă inspirată din experienţele şi trăirile personale ale Alexandrei. A urmat „Gânduri”, o piesă ca un puzzle de stări în care te cufunzi de la primele acorduri, un mix de nostalgie, mister şi senzualitate. În prezent, artista poate fi urmărită în continuare în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni TV de fashion din România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: