Cum s-a desfăşurat un concert rock în care artiştii şi spectatorii au fost băgaţi în bule de plastic VIDEO

Cum s-a desfăşurat un concert rock
în care artiştii şi spectatorii au fost băgaţi în bule de plastic VIDEO

Membrii trupei The Flaming Lips în timpul concertului

Formaţie de rock alternative „The Flaming Lips“ a găsit un mod inedit de a se adapta condiţiilor susţinerii unui concert în vremuri de pandemie. Membrii acesteia au oferit reprezntaţia în interiorul unor bule uriaşe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupa „The Flaming Lips“ a găsit o modalitate creativă de a susţine concertul „The Late Show With Stephen Colbert". Membrii trupei au oferit reprezntaţia în interiorul unor bule uriaşe – concept ce reprezintă chiar semnatura trupei, o metodă foarte bună mai ales în timpul unei pandemiei, scrie cnn.com

 Solistul apare adesea la concerte aşa, ca fanii să-l ţină mai uşor pe braţe. Ba mai mult, acesta inclusiv căsătoria şi-a oficiat-o într-o bulă de acest gen.  

In timpul concertului, inclusiv spectatorii s-au aflat fiecare într-o bulă individuală, purtând măşti şi mănuşi.

The Flaming Lips este o formaţie de rock alternativ formată în 1983. Grupul are trei premii Grammy, dintre care două pentru cea mai bună interpretare instrumentală rock. Formaţia a fost plasată în 2002 de revista britanică „Q (magazine)”  în top „50 de grupuri pe care să le vezi înainte să mori”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările