Cum a fost ironizat Liam Gallagher de un alt cântăreţ după ce şi-a anulat concertul de la festivalul Fall in Love din Mogoşoaia

Cum a fost ironizat Liam Gallagher de un alt cântăreţ după ce şi-a anulat concertul de la festivalul Fall in Love din Mogoşoaia

Liam Gallagher FOTO Guliver/Getty Images

Clăparul trupei Kaiser Chiefs, care a concertat la festivalul Fall in Love din Mogoşoaia, l-a ironizat pe Liam Gallagher pentru faptul că şi-a anulat show-ul în ultima clipă invocând faptul că scena principală nu era sigură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liam Gallagher, fost membru al trupei britanice Oasis, a fost unul dintre capetele de afiş ale primei ediţii a festivalului Fall in Love, desfăşurat în weekend-ul 31 august-1 septembrie pe domeniul Palatului Mogoşoaia. Însă, cu doar câteva minute înainte de începerea concertului, organizatorii au anunţat că show-ul a fost anulat, iar starul britanic a transmis un mesaj în care a explicat că el şi trupa lui au fost sfătuiţi să nu urce pe scenă deoarece nu este sigură. „Sunt extrem de supărat că am venit până aici şi nu putem cânta pentru voi, dar siguranţa este pe primul loc“, a mai precizat Gallagher pe Twitter.

Fanii au fost revoltaţi, mai ales că pe aceeaşi scenă au cântat fără probleme şi alţi artişti. De altfel, Nick Baines (Peanut), clăparul trupei Kaiser Chiefs, l-a ironizat pe colegul lui de breaslă pentru motivul invocat.

„Dacă noi am fi aflat că scena nu este sigură, le-am spune acest lucru şi celorlalte trupe şi artişti, corect? «Siguranţa este întotdeauna pe primul lor» - pentru toată lumea. Probabil că noi am stricat scena când am susţinut un spectacol rocknroll cu 30 de minute înaintea ta #fallinlovefest“, a scris Peanut pe Twitter după ce a distribuit mesajul lui Gallagher.

În plus, la scurt timp după ce au anunţat anularea concertului, organizatorii Fall in Love au publicat pe pagina de Facebook a evenimentului un mesaj de mulţumire venit din partea managerului de turneu al trupei Kaiser Chiefs: „În numele Kaiser Chiefs, vreau doar să vă spun un mare mulţumesc pentru că aţi avut grijă de noi atât de bine, toată lumea chiar a făcut eforturi pentru a se asigura că am fost îngrijiţi, mai ales că a fost primul an al vostru. Este uimitor! Sperăm să vă vedem pe toţi din nou în curând“.

La prima ediţie a festivalului Fall in Love au cântat, printre alţii, Kovacs, De La Soul, Kaiser Chiefs, Disclosure DJ set, Underworld şi trupele româneşti The Mono Jacks şi Firma.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: