Filarmonici, opere, licee şi universităţi de muzică, asociaţii şi organizaţii profesionale, ansambluri, săli de concerte şi multe, multe altele, în aşa fel încât celor care lucrează în domeniu, sau care se interesează de ce se întâmplă acolo, să aibă toată informaţia la un loc şi să se descurce mai uşor cu ea. Am muncit mult la site, sunt multe de adunat şi de sintetizat, apoi de redactat şi de pus în pagină. Nu vindem nimic nimănui aici, dimpotrivă, cheltuim bani câştigaţi în altă parte.
 
Noi culegem şi sintetizam informaţiile, nu ne aşteptăm să ni le trimită cei listaţi pe site, că nu suntem copii, ştim bine cum merg lucrurile pe lume. Şi, fiind atât de multe informaţii, cu siguranţă că multe dintre ele nu mai sunt actuale, sau poate că nu au fost exacte la noi pe site niciodată, nici măcar atunci când le-am pus. 
 
Într-adevăr, s-a dovedit că informaţiile despre UCIMR (Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România) nu erau tocmai ce trebuiau să fie... :( UCIMR a fost înfiinţată în 1995, nu în 2012, cum am crezut noi. Dar şi mai mult, ei sunt în camera 40, şi în niciun caz la 378, cum am scris pe site!!!
 
Şi reacţia nu s-a lăsat aşteptată... Nu ne-a sunat oricine de la UCIMR ca să ne spună ce am făcut, ci chiar „Juridicul“ ne-a trimis o NOTIFICARE (sublinierea e a lor, nu a mea!):
 
From: Juridic
Sent: Tuesday, September 26, 2017 10:11 AM
To: Societatea Muzicală
Subject: NOTIFICARE
 
Bună ziua.
Prin prezenta NOTIFICARE vă aducem la cunoştinţă faptul că datele înscrise în site-ul dvs www.societateamuzicala.ro referitoare la UCIMR nu sunt reale.
Vă rugăm să operaţi modificările cât mai repede cu putinţă, având în vedere posibilul prejudiciu cauzat de această situaţie.
Astfel, UCIMR a fost înfiinţată în 1995, şi nu în 2012.
Mai mult decât atât, adresa este greşită, camera fiind nr. 40 şi nu 378 astfel cum este pe site.
Vă rugăm totodată să ne informaţi în momentul în care operaţi modificările.
Mulţumim, 
UCIMR
 
Am făcut modificarea, desigur. Acum aşteptăm cu sufletul la gură următorul comunicat al Juridicului, probabil că între timp au terminat de calculat prejudiciul...