Cum arată trofeul Eurovision România: finaliştii află în ce ordine intră în concurs după o extragere transmisă la Telejurnal

Cum arată trofeul Eurovision România: finaliştii află în ce ordine intră în concurs după o extragere transmisă la Telejurnal

Finaliştii Eurovision România se pregătesc să arate că pot să reprezinte România la Kiev FOTO TVR/ Ioana Hameeda

Finala Eurovision România 2017 se apropie cu paşi repezi, iar finaliştii urmează să îşi afle numărul de intrare în concurs concurs în urma unei extrageri transmisă la principalul Telejurnal al zilei, azi, de la ora 20.00. Totodată, TVR a făcut publice pozele cu trofeul ediţiei din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum arată trofeul Eurovision România 2017 

Ediţia din 2017 a Eurovision România beneficiază şi de un trofeu reprezentativ care a fost realizat de artistul plastic Daniel Divrician şi care reprezintă, după cum spune chiar el, „magia muzicii exprimată prin claritatea cristalului“.

„Trofeul este conceput pornind de la ideea de  frumuseţe, puritate şi magie a muzicii, exprimată prin claritatea cristalului ce găzduieşte gravat în interior logo-ul Eurovision. Litera V a logo-ului devenită inimă, a fost preluată, supradimensionată şi adusă în prim planul compoziţiei. Colorată în culorile drapelului naţional, aceasta devine semn reprezentativ pentru trofeul României“, spune artistul plastic Daniel Divrician, cel care a realizat trofeul care va fi înmânat învingătorului. 

FOTO Ioana Hameeda/ TVR 

Se anunţă ordinea de intrare în finala Eurovision România

Mai mult, Iuliana Tudor, gazda Finalei şi Iuliana Marciuc, producătorul general al Selecţiei Naţionale  vin cu informaţii despre pregătirile finalei Eurovision România la ediţia specială „Perfect Imperfect“ din 3 martie, în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri de la 18.35. Invitaţii Emmei Zeicescu sunt şi finaliştii Eurovision, a căror ordine de intrare în concurs se anunţă tot pe 3 martie, în Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00.

Avem 10 finalişti Eurovision România, care în această săptămână fac pregătiri intense pentru spectacolul de duminică. Ce show-uri şi ţinute au pregătit pentru cele 3 minute în care trebuie să convingă telespectatorii să-i voteze, cum îşi pregătesc vocile pentru seara cea mare, ce sfaturi au primit de la prieteni şi familii, dar şi care cred că este favoritul finalei Eurovision România ne vor spune Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra.

Ioana Voicu şi Dan Helciug vor deschide mai devreme studioul Eurovision pentru a-i ajuta să se acomodeze cu emoţiile competiţiei de duminică. Îi vor încuraja, dar şi descoase cu întrebări pe fiecare dintre cei 10 finalişti.

În studioul „Perfect Imperfect“, Iuliana Tudor, prezentatoarea finalei Eurovision România şi Iuliana Marciuc, producător general Eurovision România, dezvăluie câteva dintre surprizele pregătite de TVR pentru seara finalei, care vor fi invitaţii speciali în platou, dar şi cum vor vota telespectatorii pe 5 martie.

În aceeaşi seară, la Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00, vom afla ordinea de intrare în concurs a finaliştilor Selecţiei Naţionale. Aceasta va fi decisă în urma unei extrageri, care va fi transmisă în direct în principalul Telejurnal al zilei.

În seara de 5 martie, câştigătorul Eurovision România va fi desemnat exclusiv de public, prin televot. Melodia care va primi cel mai mare punctaj va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Kiev. În cadrul Finalei Eurovision România, telespectatorii vor putea participa la campania „Eurovision te premiază!”, la care Marele Premiu este un automobil.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: