AUDIO Cristian Tudor Popescu îl imită pe Cezar Ouatu: „Extrage din zona tiroidei un soi de triluri de bibiloi sugrumat“

AUDIO Cristian Tudor Popescu îl imită pe Cezar Ouatu: „Extrage din zona tiroidei un soi de triluri de bibiloi sugrumat“

Cristian Tudor Popescu l-a imitat pe Cezar Ouatu la Europa FM FOTO Adevărul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a cântat la un post de radio un fragment din piesa lui Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision în acest an. El a spus despre Ouatu că numele îi este predestinat, pentru că „la capătul acestei desfăşurări sonore ar trebui să rezulte un ou“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul rubricii Judecata De Joi, din emisiunea Deşteptarea, de la Europa FM, scriitorul si gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision.

„Dumneata cânţi rău nu numai pentru că nu ai voce. Şi n-ai. Dumneata cânţi rău pentru că n-ai inimă, domnule elev“, şi-a amintit Cristian Tudor Popescu că i-a spus profesoara de muzică în şcoală.

„Mi-am amintit spusele doamnei profesoare încercând să-mi explic de ce mi se zbate un ochi şi începe să-mi bâţâie capul când se năpusteşte periodic din televizor asupra mea un anume Cezar. E un băiat cu barbete şi cu părul erect în cap care începe relativ normal să cânte ceva despre mauntin, love, sky... După care, dintr-o dată, se încordează în fălci şi extrage de undeva din zona tirodei un soi de triluri de bibiloi sugrumat“, a spus gazetarul despre Cezar Ouatu înainte de a începe să cânte un fragment din piesa cu care cântăreţul va reprezenta România la Eurovision.

E muncă în toată regula acolo, de la mărul lui Adam în sus. Ba poate că şi diafragma, stomacul, duodenul îşi aduc aportul la canoneala asta de subţire. Cred că numele de familie al domnului Cezar, Ouatu, ţine de predestinare. Pare că, într-adevăr, la capătul acestei desfăşurări sonore ar trebui să rezulte un ou“, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

La final, gazetarul şi-a justificat atitudinea critică: „Unii dintre dvs., stimaţi ascultători, se întreabă probabil de unde această răutate la subsemnatul faţă de un tânăr talent. Răspunsul stă în observaţia doamnei profesoare de muzică: în loc de inimă am un zgârci îngheţat“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: