Concertul trupei italiene Il Volo de la Bucureşti a fost amânat: ce se întâmplă cu biletele cumpărate

Concertul trupei italiene Il Volo de la Bucureşti a fost amânat: ce se întâmplă cu biletele cumpărate

Il Volo

Concertul pe care trio-ul italian Il Volo urma să îl susţină anul acesta la Bucureşti, a fost amânat pentru iulie 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo şi-a amânat turneul mondial „The best of 10 years” pentru vara anului 2021. Astfel, atât concertele din alte oraşe europene, precum şi concertul ce ar fi trebuit să se desfăşoare la Bucureşti,  în data de 15 iulie 2020, au fost amânate.

„Aşteptam cu nerăbdare prima noastră întâlnire cu voi, prietenii noştri români! Ştim că sunteţi mulţi şi ne aşteptaţi cu drag! Vă citim mesajele. Din păcate, trebuie să amânăm întâlnirea cu voi, dar ne vom vedea în curând şi vă vom aduce muzica noastră! Fiţi sănătoşi şi aveţi grijă de voi!“, au transmis membrii trupei Il Volo.

Noua dată a concertului Il Volo din Bucureşti este 8 iulie 2021, la Sala Palatului. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua dată fără a fi necesară o altă revalidare, anunţă organizatorii concertului de la Bucureşti. Ei nu au făcut însă precizări legat de rambursare.

„În această perioadă incertă, sălile de concerte sunt închise, iar măsurile de securitate impuse nu permit organizarea evenimentelor de amploare. De asemenea, este o prioritate pentru noi să protejăm sănătatea publicului, a muzicienilor, a tehnicienilor, a tuturor celor care lucrează la realizarea unui concert“, au transmis organizatorii concertului. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările