Concertul lui Smiley de la Arenele Romane este sold out: „Îmi doresc să ajung cu acest spectacol şi în alte oraşe“

Concertul lui Smiley de la Arenele Romane este sold out: „Îmi doresc să ajung cu acest spectacol şi în alte oraşe“

Smiley va cânta pentru cel de-al patrulea an consecutiv la Arenele Romane

Biletele pentru concertul de pe 2 iunie s-au epuizat 6000 de bilete s-au vândut pentru „confesiunea“ lui Smiley din seara de 2 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 2 iunie, artistul dă startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul „Confesiune“, lansat la sfârşitul anului trecut, dar şi hit-uri precum „Acasă“, „Oarecare“ sau „În lipsa mea“. 100 de oameni au lucrat în ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie sa fie unică pentru fanii lui Smiley.

Smiley este pe ultima sută de metri cu repetiţiile pentru ziua cea mare: „Sunt fericit că şi anul acesta s-au vândut toate biletele. Este un efort uriaş de oameni, de energie, de timp, toate puse în slujba acestui concert. Garantez că va fi cu bucurie şi cu emoţie, că toţi vor cânta şi dansa. Asta după ce o să îi întreb: De unde vii la ora asta?“
 
Organizat de HaHaHa Production şi BestMusic, concertul lui Smiley o va avea în deschidere pe Sore, unul dintre artiştii HaHaHa Production. 

Publicul este aşteptat începând cu ora 19.30. Sore va intra pe scenă la ora 20.00, iar apoi Domnu’ Smiley va acapara scena într-un show grandios, de la vals la dans, în aproape trei ore neîntrerupte. 

Artistul are deja planuri să ducă mai departe confesiunea lui: „Îmi doresc să ajung cu acest spectacol şi în alte oraşe şi am şi început să lucrez serios la acest plan. Sper să reuşesc să fac un turneu în toamnă. Le mulţumesc tuturor celor care contribuie la visul meu!“

Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansări lunare de piese cu videoclip, toate regăsindu-se acum pe albumul „Confesiune“. Penultima piesă lansată anul trecut, „Vals“, ocupa prima poziţie în topurile radio ca număr de difuzări în ultimele 14 săptămâni. Şi „De unde vii la ora asta?“ a facut înconjurul radiourilor, cu peste 5000 de difuzări în 2017 şi 52 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările