Concertul Loredanei „Agurida 20/XX“, amânat: pe ce dată a fost mutat

Concertul Loredanei „Agurida 20/XX“, amânat: pe ce dată a fost mutat

Loredana a amânat concertul de la Sala Palatului pentru noiembrie 2020 FOTO Facebook

Concertul „Agurida 20/XX“ al cântăreţei Loredana, programat în luna aprilie la Bucureşti, a fost amânat, pe fondul situaţiei generate de coronavirus, pentru luna noiembrie 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul „Agurida 20 / XX” al cântăreţei Loredana va avea loc pe 19 noiembrie 2020, scrie news.ro.

Biletele sunt disponibile exclusiv în reţeaua iabilet.ro. Cele deja cumpărate rămân valabile pentru noua dată. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului. 
 
Decizia a fost luată de artistă pe fondul situaţiei generate de răspândirea Covid-19. „În acest moment, cel mai important este să avem grijă de sănătatea noastră şi de sănătatea celor din jur, să respectăm recomandările şi normele impuse de autorităţi, să ne informăm corect şi să fim responsabili, şi astfel vom trece peste această perioadă dificilă, iar în noiembrie să ne întâlnim din nou, să cântăm şi să dansăm împreună. Aveţi grijă de voi, rămâneţi acasă, pentru părinţi, bunici, surori, fraţi, nepoate, nepoţi. Ne vedem pe 19 noiembrie la Sala Palatului. Love“, a transmis cântăreaţa într-un comunicat.
 
Producţia „Agurida 20 / XX“ va marca două decenii de la apariţia albumului omonim. 
 
Loredana Groza, născută pe 10 iunie 1970, la Oneşti, este cântăreaţă, actriţă, compozitoare, prezentatoare TV şi imaginea unor branduri de produse cosmetice. Abordând mai multe stiluri muzicale şi reinventându-se în permanenţă, artista şi-a construit de-a lungul anilor una dintre cele mai solide cariere din industria de divertisment din România. Cu mai bine de trei decenii de carieră, 24 de albume lansate, peste 600 de cântece şi mai mult de 2.000 de concerte.
 
Între discurile ei de succes se numără „Bună seara, iubito“ (1988), „Atitudine“ (1994), „Născută toamna“ (1995), „Tomilio“ (1996), „Lumea e a mea“ (1998), „Diva Inamorata“, „Agurida“ (2001), „Zaraza, vânzătoarea de plăceri“ (2002), „Zig Zagga Extravaganza“ (2004), „Jamparalele“ (2006), „Şatra în apus“ (2007), „Iubi Land“ (2010), „Apa“ (2012) şi „Risipitor“ (2014).
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: