Concertul lui Charles Aznavour de la Bucureşti se mută la Sala Palatului

Concertul lui Charles Aznavour de la Bucureşti se mută la Sala Palatului

Charles Aznavour FOTO Facebook

Concertul pe care interpretul francez de origine armeană Charles Aznavour urmează să îl susţină pe 28 aprilie la Bucureşti va avea loc la Sala Palatului.

Organizatorii, Premium Booking, au anunţat iniţial că evenimentul va avea loc la complexul central Romexpo din Capitală. Biletele cumpărate rămân valabile, la fel şi ora de începere a spectacolului, 20.00.

Charles Aznavour, care a mai concertat în România, în urmă cu 53 de ani, susţine spectacole în mai multe dintre capitalele europene, sub numele “One Night Only” - ultimul său turneu din carieră. Biletele pentru evenimentul de la Bucureşti costă 260, 350, 390 şi 490 de lei, în funcţie de locurile ocupate în sală.

Născut în 1924, la Paris, Shahnhour Varinag Aznavourian, cunoscut sub numele de Charles Aznavour, şi-a început cariera artistică la vârsta de 9 ani, cochetând cu actoria. În adolescenţă alege să devină cântăreţ, iar în 1946 este descoperit de Edith Piaf, pe care o şi acompaniază în turneele ei din Franţa şi Statele Unite.

Cu zeci de premii la palmares, Charles Aznavour a colaborat de-a lungul timpului, printre alţii, cu Fred Astaire, Frank Sinatra, Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, Jose Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri şi Julio Iglesias.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: