Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti au fost amânate

Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti au fost amânate

Lara Fabian

Concertele pe care Lara Fabian urma să le ţină în aceste zile în Craiova şi Bucureşti au fost amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Lara Fabian anunţă cu regret fanii despre amânarea concertului din Craiova 17 noiembrie şi a celor din Bucureşti din datele de 18 şi 19 noiembrie din cauza unei infecţii pe care a contactat-o recent. Artista suferă de o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, aşa cum anunţă chiar aceasta“, conform unui comunicat.

Biletele vândute rămân valabile pentru datele care vor fi anunţate ulterior. Cei care doresc să îşi recupereze banii, se vor îndrepta către agenţiile de la care au cumpărat biletele, scrie news.ro. 

Lara Fabian urma să susţină un concert la Craiova pe 17 noiembrie şi două concerte la Bucureşti, pe 18 şi 19 noiembrie. Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situaţiei şi nu pot reconfirma datele pentru care evenimentele vor fi reprogramate. Ştirea a venit în ultimul moment de la artista suferindă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din Bucureşti, aceştia fiind în plină organizare a show-urilor.

„Cele două spectacole de la Sala Palatului din Bucureşti sunt vândute într-o proporţie mult mai mare decât cea prevăzută iniţial, fanii Larei aşteptând-o cu multă dragoste şi căldură. Aceştia şi-au arătat şi acum compasiunea faţă de Lara Fabian, care i-a anunţat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media.“ 

„Dragii mei, anunţ cu regret că sunt nevoită să-mi anulez toate concertele din această săptămână. Nu sunt capabilă în acest moment să urc pe scenă, iar doctorul mi-a interzis acest lucru. Regret sincer această situaţie şi-mi dau seama că vă provoc durere şi neplăceri din cauza acestui lucru. Vă cer mii de scuze pentru cele întâmplate. Mă voi revanşa faţă de voi, vă promit. Cu sinceritate, Lara“, a scris artista pe conturile ei de social media, precizează organizatorii. 

Ei îşi cer scuze în numele Larei Fabian şi revin către atenţia publicului imediat ce artista transmite următoarele informaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: