Concerte rock 2015. Cele mai importante evenimente până la sfârşitul anului

Concerte rock 2015. Cele mai importante evenimente până la sfârşitul anului

Concerte rock 2015. Formaţia Nightwish vine la sfârşitul anului în România

Pentru fanii muzicii rock mai sunt câteva evenimente importante anul acesta. Iată câteva dintre cele mai interesante concerte rock 2015 care urmează să aibă loc în România:

Ştiri pe aceeaşi temă

Concerte rock 2015. 12 august. Rockstadt Extrem Fest 2015. Ajuns la cea de-a treia ediţie, festivalul de metal care se ţine pe terenul de biatlon din Râşnov începe pe 12 august şi se termină pe 15 august. Vor fi peste 40 de formaţii de talie internaţională pe parcusrul a patru zile. Printre alţii, vor urca pe scenă Moonspell, Biohazard, Combichrist sau Kataklysm.  

Concerte rock 2015. 23 septembrie. Machine Head. Formaţia americană se întoarce în România pentru a oferi un spectacol special, intitulat: „An Evening With Machine Head”. Concertul face parte din turneul mondial susţinut de grup pentru promovarea discului „Bloodstone & Diamonds”, lansat în 2014. 
 
Concerte rock 2015. 6 octombrie. Tom Keifer Cinderella. Vocalistul şi frontman-ul legendarei trupe Cinderella, Tom Keifer, vine pentru prima dată în România în clubul Silver Church din Capitală pe data de 6 octombrie 2015. Show-ul artistului cuprinde atât piese clasice din repertoriul uneia dintre cele mai mari formaţii de glam rock, cât şi piese atent selectate de pe albumul său solo „The Way Life Goes”.

Concerte rock 2015. Cei de la Nightwish vin la Bucureşti

Concerte rock 2015. 12 octombrie - Bucureşti, 13 octombrie - Cluj.  Joe Satriani. Satriani continuă „The Shockware Tour” la Bucureşti şi Cluj. Influenţat de simboluri ale muzicii ca Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page şi Jeff Beck, Satriani este un poli-instrumentist american, cel mai bine cunoscut ca şi chitarist de rock instrumental, nominalizat la Premiile Grammy de mai multe ori. 
 
Concerte rock 2015. 2 noiembrie. Korpiklaani şi Arkona. Finlandezii de la Korpiklaani revin în România la Arenele Romane din Bucureşti alături de ruşii de la Arkona. Organizatorii promit o seară  de folk metal şi pagan metal cu două trupe etalon în cadrul unui concert de mai bine de cinci ore.
Invitaţi speciali vor fi italienii de la Raul Domanei. 
 
Concerte rock 2015. 14 decembrie. Accept. Germanii de la ACCEPT prezintă „Blind Rage over Romania” la Arenele Romane din Bucureşti. Cu 14 albume la activ şi mii de concerte în toată lumea, pionieri în dezvoltarea stilurilor thrash, speed şi heavy metal, ACCEPT vor prezenta piese de pe noul album “Blind Rage” în cadrul unui playlist foarte variat care va include şi piese de pe albumele care i-au făcut celebri precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad. 
 
Concerte rock 2015. 10 decembrie (Romexpo). Nightwish. Formaţia porneşte la finalul acestui an în turneu cu o nouă producţie, un convoi de tiruri angrenate în cel mai ambiţios proiect de până astăzi al formaţiei, pe un traseu care include un concert în Bucureşti, la scurt timp după Praga. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: