Adrian Despot îl va înlocui pe Marius Moga în juriul „Vocea României“: primele declaraţii ale celor doi

Adrian Despot îl va înlocui pe Marius Moga în juriul „Vocea României“: primele declaraţii ale celor doi

Adrian Despot FOTO Pro TV

Adrian Despot se alătură juriului emisiunii „Vocea României“, unde îl va înlocui pe Marius Moga, care a decis să se dedice unui alt proiect, tot la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Despot revine în televiziune ca membru al juriului celui de-al şaptelea sezon „Vocea României“. 
 
„Mă bucur să mă reîntorc în televiziune şi mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din ţară. «Vocea României» reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artişti, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei şi să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât şi mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i priveşte pe noii colegi, Loredana, Smiley şi Tudor, ne cunoaştem de ani buni, toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aştept să începem!”, a declarat Adrian Despot.
 
Adrian Despot a lansat în cei peste 23 de ani de când şi-a început cariera nouă albume, a produs şi a făcut parte din diverse show-uri de televiziune şi radio, a compus muzică pentru film şi televiziune şi a format numeroşi alţi artişti. Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi şi este membru al Uniunii Compozitorilor din România.
 
Liderul trupei Viţa de Vie îl va înlocui astfel pe Marius Moga, cel care a fost în juriul „Vocea României“ încă de la debutul show-ului. Reprezentanţii Pro TV au precizat că în cele şase sezoane de până acum, Moga a contribuit din plin la descoperirea şi formarea unor concurenţi cu calităţi vocale remarcabile. 
 
În continuare, Moga se va concentra pe rolul de antrenor de la „Vocea României Junior“, competiţie pe care a câştigt-o în primul sezon împreună cu Maia Mălăncuş. 
 
„Urmează o perioadă plină pentru mine şi echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon «Vocea României Junior», un proiect care îmi este foarte drag de când am devenit tată. Vom continua să lansăm artişti fresh atât în ţară, cât şi în străinătate. Pe lângă asta, am început deja să formăm echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem să le deschidem cu parteneri din toată ţara în Alba Iulia, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Galaţi şi Târgu Mureş. Eu cred că este important să oferim ceva înapoi, descoperind oameni talentaţi şi ajutându-i să aibă o carieră în muzică, indiferent din ce colţ al ţării compun sau produc. În primul sezon «Vocea României Junior», m-am ataşat foarte tare de cei mici, aşa că am început să lucrăm, să ne distrăm împreună în studio, să facem piese, iar în curând, pentru că ei sunt viitorul, vor avea propia lor platformă, DeMoga Young Music, prima piesă lansată fiind a Maiei Mălăncuş. Am planuri mari, pe care vreau să le realizez împreună cu echipa DeMoga Music şi partenerii noştri şi îmi doresc să mă focusez pe poziţionarea talentului muzical românesc în lume. Le urez mult succes colegilor mei de la «Vocea României» şi bun venit lui Adrian Despot! Vă mulţumesc pentru toate momentele memorabile din cei şase ani şi să fie un sezon plin de voci bune şi concurenţi carismatici!“, a declarat Marius Moga.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările