Chitaristul trupei Thirty Seconds to Mars a părăsit formaţia. Cum şi-a motivat artistul plecarea VIDEO

Chitaristul trupei Thirty Seconds to Mars a părăsit formaţia. Cum şi-a motivat artistul plecarea VIDEO

Chitaristul trupei Thirty Seconds to Mars a p[r[sit grupul FOTO Guliver/Getty Images

Tomo Miličević (38 de ani), chitaristul trupei Thirty Seconds to Mars, a anunţat printr-un mesaj publicat online că părăseşte grupul actorului Jared Leto.

Ştiri pe aceeaşi temă

chitaristul trupei Thirty Seconds to Mars, Tomo Miličević, a lipsit din mai multe concerte din turneul european al grupului american, stârnind zvonuri privind o eventuală plecare din formaţie, scrie News.ro. 
 
Miličević spune că nu ştie cum să explice cum a ajuns la această decizie, însă „acesta este cel mai bun lucru pentru mine şi pentru trupă, de asemenea“. În plus, el le cere fanilor să nu lase ca plecarea lui să îi dividă, subliniind că „este un lucru bun pentru toată lumea“.
 
Chitaristul le-a mulţumit lui Jared şi Shannon Leto pentru că „mi-au oferit privilegiul de a fi o mică parte din visul lor şi pentru că am putut să împart scena cu ei atât de mult timp“.

Tomo Miličević (stânga) Shannon Leto şi Jared Leto FOTO Guliver/Getty Images
 
Deşi motivele plecării lui Tomo Miličević nu sunt cunoscute, fanii nu cred că este vorba despre conflicte între membrii trupei. 
 
Grupul Thirty Seconds to Mars şi-a lansat cel de-al cincilea album de studio, „America“, pe 6 aprilie, şi se află în prezent în turneu.
 
Thirty Seconds to Mars a fost fondată în 1998, la Los Angeles, de Jared Leto (voce, chitară, bas, clape) şi Shannon Leto (tobe). Trupa a debutat discografic în 2002, cu albumul omonim. Succesul internaţional a venit odată cu cel de-al doilea album, „A Beautiful Lie“ (2005). Primele patru materiale de studio ale grupului au fost vândute în peste 15 milioane de exemplare în întreaga lume.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările