Chitaristul trupei AC/DC ia o pauză din cauza unor grave probleme de sănătate, dar grupul continuă să facă muzică

Chitaristul trupei AC/DC ia o pauză din cauza unor grave probleme de sănătate, dar grupul continuă să facă muzică

Malcolm Young (stânga), Cliff Williams, Angus Young şi Brian Johnson FOTO WENN

Solistul trupei australiene AC/DC, Brian Johnson, a dezminţit zvonurile conform cărora legeandara formaţie s-ar destrăma, dar a confirmat că membrul fondator şi chitaristul grupului, Malcolm Young, va lua o pauză din cauza unor probleme de sănătate, scrie „Huffington Post“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce în presa străină au apărut numeroase speculaţii privind sfârşitul formaţiei rock AC/DC, solistul a declarat, pentru „The Telegraph“, că într-adevăr unul dintre membrii formaţiei este grav bolnav, dar a precizat că acest lucru nu înseamnă sfârşitul carierei lor muzicale. Mai mult, Johnson a dezvăluit că au de gând să se întâlnească şi să compună melodii pentru un posibil album.

„Vom pune mâna pe nişte chitare şi vom vedea dacă are cineva vreo idee. Dacă iese ceva bun, vom înregistra. Nu aş vrea să fac niciun comentariu cu privire la viitor. Nu exclud nicio posibilitate. Unul dintre băieţi suferă de o boală gravă, dar nu vreau să spun prea multe despre acest lucru. Este un om mândru şi foarte retras, un tip minunat. Suntem prieteni de 35 de ani şi îmi pasă foarte mult de el“, a declarat Brian Johnson, pentru „Daily Telegraph“.

Trupa plănuia un turneu pentru cea de-a 40 aniversare, care presupune susţinerea a 40 de concerte în 40 de locuri diferite. „Acesta ar fi un mod minunat de ne lua rămas bun. Ne-ar plăcea foarte mult să facem acest lucru, dar în momentul de faţă nu avem nimic concret“, a mai adăugat cântăreţul.

De asemenea, membrii formaţiei au postat un mesaj pe pagina de Facebook cu privire la situaţia formaţiei: „După 40 de ani dedicaţi trupei AC/DC, chitaristul şi membru fondator Malcolm Young va lua o pauză din cauza unor probleme de sănătate. Malcolm doreşte să le mulţumească fanilor din întreaga lume pentru dragostea şi sprijinul necondiţionate. În contextul acestor evenimente, AC/DC solicită ca viaţa privată a lui Malcolm şi a familiei sale să fie respectată. Trupa va continua să facă muzică“.

Despre problemele de sănătate ale lui Young a vorbit şi prietenul său Mark Gable, solistul trupei Choirboys, care a spus că muzicianul, în vârstă de 61 de ani, „nu mai poate cânta“. De asemenea, au existat sugestii că Ypung ar fi suferit un accident vascular cerebral, mai scrie „The Telegraph“.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înfiinţată la Sydney în 1973 şi este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) şi Phil Rudd (baterie). Anterior, grupul a supravieţuit după moartea solistului scoţian Bon Scott, din 1980, care a fost înlocuit cu Johnson.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările