Cerere impresionantă de abonamente pentru Untold 2017: câte bilete s-au vândut în primele 3 minute VIDEO

Cerere impresionantă de abonamente pentru Untold 2017: câte bilete s-au vândut în primele 3 minute VIDEO

Armin Van Buuren a cântat timp de patru ore la ultima ediţie Untold

Organizatorii celui mai mare festival de muzică din România, Untold, au anunţat că au vândut dublul numărului de abonamente pe care îl anunţaseră iniţial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi organizatorii Untold 2017 au precizat că va fi pus în vânzare un calup de 5.000 de abonamente la preţ special, în mai puţin de 3 minute au fost date 11.000 de tichete.

„Pentru a răspunde interesului foarte mare din partea fanilor, le-am permis tuturor celor care au accesat linkul de cumpărare în primul minut de la lansarea vânzărilor să-şi finalizeze tranzacţiile. Astfel, peste 11.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani Untold. Ţinând cont de marele interes, săptămâna viitoare vom pregăti o nouă tură de abonamente“, au declarat organizatorii evenimentului.

Porţile tărâmului plin de magie ale regatului Untold se vor deschide pentru a treia oară la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017.

Performanţele Festivalului Untold 

În doar doi ani, Untold a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa festivalului, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali.

În 2016, impactul financiar generat de festivalul Untold a însemnat peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană. Din cei peste 300.000 de fani, 25% au fost din judeţul Cluj, 65% din întreaga Românie şi 10% din străinătate, reprezentând peste 30.000 de turişti în cele patru zile. Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, urmaţi de cei din Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania. 

Untold a fost desemnat „Best Major Festival“ în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.  

Festivalul Untold 2016 a avut loc în perioada 4 - 7 august şi a avut peste 300.000 de participanţi. Pe scenele festivalului au urcat primii cinciDJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwwell, Martin Garrix şi Tiesto, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic,Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening,  Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz şi Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: