Cel mai recent single al Innei, „Ruleta“, record de vizualizări pe YouTube: piesa a ajuns deja în topurile internaţionale

Cel mai recent single al Innei, „Ruleta“, record de vizualizări pe YouTube: piesa a ajuns deja în topurile internaţionale

Inna ajunge în topurile internaţionale şi în preferinţele fanilor cu nou piesă FOTO Global Records

„Ruleta“, cel mai recent single al Innei în colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizări în doar 11 zile de la lansare, transmite Global Records într-un comunicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, este pe locul 1 în Trending pe YouTube în România (adică cel mai vizualizat videoclip), dar şi pe locul 8 în Austria, pe 9 în Israel şi Lituania, pe locul 15 în Bulgaria, pe locul 19 în Danemarca, pe locul 22 în Germania şi Elveţia, pe locul 25 în Spania, pe locul 26 în Turcia şi Norvegia, pe locul 27 în Finlanda şi Irlanda, pe locul 30 în Rusia, pe locul 36 în Mexic, pe locul 46 în Italia, pe locul 47 în Franţa, Venezuela şi Canada, pe locul 51 în Peru şi Ecuador şi pe locul 53 în Chile.

În ceea ce priveşte Shazam, în România şi Moldova, piesa „Ruleta“ este pe locul 1, locul 6 în Serbia şi 7 în Bulgaria.

Piesa a fost compusă de INNA, Erik, Breyan Isaac şi Marius Dia şi produsă de Marco & Seba şi David Ciente, aceeaşi echipă care a lucrat şi la single-ul anterior al artistei.

„Nu m-am aşteptat ca această piesă să devină atât de virală şi să placă atât de mult fanilor mei. Le mulţumesc pentru susţinere şi sper ca împreună, să facem «Ruleta» number one în topurile radiourilor din întreaga lume“, a spus Inna.

Artista are peste 2.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Inna va lansa un EP în această vară, cu piese şi în română, şi în spaniolă, cu piese compuse de ea precum „Ruleta“ sau „Me Gusta“.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artişti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: