Ce a spus bunica lui Smiley după ce l-a văzut pentru prima dată live pe scenă, la Piteşti. Artistul a publicat o fotografie de familie care a înduioşat fanii

Ce a spus bunica lui Smiley după ce l-a văzut pentru prima dată live pe scenă, la Piteşti. Artistul a publicat o fotografie de familie care a înduioşat fanii

Smiley FOTO Victor Detto TheStoryalist/Stefan Petrescu

Smiley (35 de ani ), aflat în turneul naţional „#Confesiune“, a susţinut un concert în Piteşti, oraşul său natal, şi a declarat că a fost extrem de emoţionat, mai ales că bunica sa l-a văzut pentru prima dată live pe scenă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Aflat deja la jumătatea primului turneu naţional „#Confesiune“, Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, a cântat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. 
 
Concertul a fost unul cu totul special pentru artist, fiind pentru prima oară pe scenă în faţa bunicii sale. 
 
„Întotdeauna am emoţii foarte mari atunci când sunt acasă la mine, dar acum, mai ales, că a venit bunica să mă vadă pentru prima oară într-un concert. Sunt fericit pentru tot ceea ce mi se întâmplă şi pentru bucuria oamenilor care ne sunt alături la fiecare concert“, a spus Smiley.
 
„M-am simţit nemaipomenit de bine, simţeam că zbor, plutesc. M-am bucurat nespus de mult“, a declarat bunica artistului după spectacol. 
 
Smiley a publicat şi o fotografie de familie foarte drăguţă, în care apare alături de părinţi şi de bunică, imaginea fiind însoţită de un mesaj simplu: „Cu familia #acasă“. Postarea i-a înduioşat pe fani, care i-au transmis numeroase mesaje frumoase. 
 
 

Cu familia #acasa #confesiune

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

În oraşul său natal, Smiley a cântat preţ de două ore unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale. Seara a fost deschisă de Sebastian Seredinschi, fost concurent în echipa lui Smiley la Vocea României şi recent intrat în portofoliul HaHaHa Production. 
 
Turneul va continua pe 13 noiembrie la Craiova, la Sala Polivalentă, unde locurile au fost deja suplimentate la cererea publicului, încă 400 de bilete fiind scoase la vânzare în ultimele zile. La Târgu Jiu, Smiley va inaugura singura sala de sport din oraş prin concertul care va avea loc pe 14 noiembrie.
Ultimele două oraşe în care Smiley va concerta sunt Timişoara, pe 15 noiembrie, şi Constanţa, pe 18 noiembrie, unde biletele s-au epuizat de câteva săptămâni.
 
Ultimele biletele pentru concertele lui Smiley sunt disponibile pe iabilet.ro şi pe site-ul oficial al artistului.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările