Ce a pregătit Gabriela Firea pentru bucureşteni în noaptea de Revelion: petrecere cu artiştii momentului şi un grandios foc de artificii de 11 minute

Ce a pregătit Gabriela Firea pentru bucureşteni în noaptea de Revelion: petrecere cu artiştii momentului şi un grandios foc de artificii de 11 minute

Artificiile de la miezul nopţii vor dura 11 minute

Dacă nu aveţi încă planuri pentru Revelion, dar nici nu vreţi să rămâneţi în casă, atunci vă anunţăm că în Piaţa George Enescu din Capitală va fi organizată o super petrecere, în cadrul căreia vor concerta unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti, printre care Delia, Loredana, Ştefan Bănică Jr. şi Vunk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Show-ul, organizat de Primăria Capitalei şi Arcub, va începe la ora 17.00, iar pe scena din Piaţa George Enescu vor concerta Delia, Loredana, Ştefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail şi Camioane în mulţime. Spectacolul va fi prezentat de Mihai Morar şi Diana Munteanu, iar intrarea este liberă. 

Peste 300 de metri pătraţi de ecrane led de înaltă rezoluţie vor fi folosite atât pe scenă, cât şi în piaţă, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul va fi vizibil şi de pe Calea Victoriei şi din Piaţa Revoluţiei.

Clădirile istorice din zonă – Biblioteca Central Universitară şi Palatul Regal –, vor face parte din scenografia show-ului, fiind „îmbrăcate“ în veşminte de gală cu ajutorul a 400 de lumini inteligente. 

Momentul culminant de la miezul nopţii, când vom păşi în noul an, va fi marcat de un grandios foc de artificii, ce va dura 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice.
De asemenea, organizatorii invită pe toata lumea să facă parte din spectacolul de Revelion, participând la cel mai mare selfie făcut vreodată – „Selfie de Bucureşti“.

Echipele ineditului proiect, dotate cu selfie-stick-uri şi tablete, îi aşteaptă pe bucureşteni prin malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun şi în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucureşti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat: „Îmi doresc ca 2017 să ne găsească împreună, în centrul Bucureştiului!  Vă invit, dragi bucureşteni, dar şi dragi turişti, să veniţi la Revelion în numar cât mai mare, alături de familie şi de prieteni, în Piaţa George Enescu! Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei vă aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti ai momentului! Muzica, jocurile de lumini, artificiile şi surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veţi putea uita! Veniţi să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările