Ce onorariu are trupa Carla’s Dreams pentru show-urile susţinute în afara ţării, dar şi pentru cele din România

Ce onorariu are trupa Carla’s Dreams pentru show-urile susţinute în afara ţării, dar şi pentru cele din România

Trupa Carla’s Dreams va încasa sume consistente de bani pentru show-urile susţinute în afara ţării FOTO Facebook

Trupa Carla’s Dreams a declanşat interesul fanilor din afara României, astfel că moldovenii urmează să susţină mai multe concerte prin care vor câştiga sume consistente de bani. De altfel, onorariul trupei este unul cu adevărat impresionant.

Moldovenii îşi rotunjesc veniturile 

Trupa Carla’s Dreams urmează să câştige o sumă importantă de bani, graţie mai multor show-uri pe care le vor susţine în afara ţării, dar şi a unui viitor turneu în Rusia şi în ţările ex-sovietice pe care îl vor demara din toamnă. Astfel, artiştii moldoveni ajuns să aibă un onorariu cuprins între 15 şi 20.000 de euro pentru un show susţinut în afara României, aceştia semnând în avans mai multe contracte prin care vor ajunge să câştige 100.000 de euro şi vor presta pe scenele din Moscova, Paris, Nisa, Dubai şi Liban, arată „Libertatea“. Pe de altă parte, pentru un show susţinut în România, moldovenii cer în jur de 9.000 de euro.

Pe de altă parte, în viitorul apropiat, Carla’s Dreams va concerta în ţară doar la evenimentele importante, din moment ce va pleca într-un turneu. „Din toamnă vor sta mult mai puţin în România, şi mai mult în Rusia. Au deja mare succes în nu mai puţin de 14 ţări ex-sovietice. Vor avea turnee în Rusia, Ucraina, Belarus şi Kazahstan, şi doar câteva foarte mari, în România, urmate apoi de cele din Vestul Europei“, a declarat pentru „Libertatea“ o sursă din apropierea artiştilor. 

Carla’s Dreams, la „X Factor“ 

Misteriosul artist moldovean se va alătura anul acesta Deliei Matache, lui Ştefan Bănică Jr. şi lui Horia Brenciu la masa juriului „X Factor“, al cărui nou sezon va fi difuzat în această toamnă la Antena 1. „Pornesc la drum în acest proiect fără să îmi setez anumite aşteptări, vreau să fiu surprins şi sunt convins că aşa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acţiune, încerc să fiu foarte deschis, dar în acelaşi timp să rămân eu şi să reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmărit sezoanele trecute, cumva e greu să eviţi «X Factor» şi am descoperit aici oameni care au demonstrat că acest show te poate aduce în atenţia publicului pe merit. Nu ştiu să spun acum cel fel de membru al juriului voi fi, ci doar că voi încerca să fiu cât mai onest“, a declarat Carla’s Dreams. 

Anul 2015 a fost unul foarte bun pentru Carla’s Dreams. Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube de anul trecut, în Romania, a fost „Cum ne noi“ (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiştilor cu Delia, piesa ocupând primul loc pe radio şi TV. Piesa „Te rog“ a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, clasându-se şi ea pe prima poziţie la radio şi TV. La începutul lui 2016 artiştii au lansat „Sub pielea mea #eroina“, o piesă cu un videoclip controversat, la scurt timp fiind lansat şi videoclipul piesei „Aripile“, urmând apoi „Acele“ şi „Unde“ toate bucurându-se de succes. În luna mai, Carla's Dreams a avut o colaborare şi cu Antonia, pentru piesa „Suna-mă“.

Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa „P.O.H.U.I.“. A urmat o colaborare cu Loredana pentru piesa „Lumea mea“, iar anul trecut au lansat alături de Delia hit-urile „Cum ne noi“ şi „Da, mamă“. Proiectul muzical a luat naştere în 2012, la Chişinău. Trupa este un grup anonim de vocalişti şi compozitori care interpreteaza melodii în limbile română, rusă şi engleză. În cadrul concertelor, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea, poartă glugă şi ochelari, iar faţa îi este pictată. Prima piesa produsă de Carla’s Dreams a fost „Dă-te“. Trupa se evidenţiază de alţi artişti prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realităţile vieţii cotidiene şi folosirea mai multor stiluri muzicale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările