Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, Paulina şi EMAA vin pe scenă alături de Delia, pe 1 şi 2 iunie, la „Rockadelia”

Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, Paulina şi EMAA vin pe scenă alături de Delia, pe 1 şi 2 iunie, la „Rockadelia”

Mai sunt câteva zile care despart publicul din România de întâlnirea cu Delia în cadrul a două show-uri care vor avea loc pe 1 şi 2 iunie la Verde Stop Arena „Rockadelia”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi pentru ca petrecerea să fie completă, Deliei i se alătură pe scena unii dintre cei mai reprezentativi artişti ai României cu care artista are colaborări precum Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, dar şi voci ai noului val din industria muzicală precum EMAA şi Paulina.
 
Cea mai extravagantă artistă din România revine cu un spectacol cu un concept unic, o experienţă de concert cu o abordare nonconformistă, în care cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor avea un sound rockish, cu multă energie, efecte speciale şi o producţie impresionantă, aşa cum şi-a obişnuit publicul.
 
„Sunt nerăbdătoare să intrăm împreună în universul Rockadelia şi sunt şi mai happy că alături de mine vor urca pe scenă artişti cu care am lansat atâtea piese de succes. Let’s rock together! Pe 1 şi 2 iunie la Verde Stop Arena”, a spus Delia.
 
Dacă vrei să fii şi tu parte din Universul Rockadelia, biletele sunt disponibile pe aici, după cum urmează: Zona Verde -  99 de lei şi Zona VIP 249 de lei. 
 
După show, fanii vor avea posibilitatea să se întâlnească în backstage cu artista lor preferată la o sesiune de meet and greet, disponibil bilet la preţ special de supliment meet and greet de 140 de lei.
 
Inovativă, cameleonică şi mereu cu un pas în faţa trendurilor, Delia are una din cele mai spectaculoase cariere din industria muzicală românească. Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop şi un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăşi, Delia este constant pe cele mai înalte poziţii din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului, „Acadelia”, „Psihedelia”, „Deliria”, prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările