Carla’s Dreams lanseaza videoclipul piesei „Antiexemplu“, care dă numele albumului: moldovenii se pregătesc de show-ul de la Arenele Romane VIDEO

Carla’s Dreams lanseaza videoclipul piesei „Antiexemplu“, care dă numele albumului: moldovenii se pregătesc de show-ul de la Arenele Romane VIDEO

Carla’s Dreams pregăteşte un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017 FOTO Arhivă

Carla’s Dreams revine cu primul single „Antiexemplu“, piesă care dă numele albumului pe care îl va lansa pe 13 mai, printr-un show la Arenele Romane.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, alături de care au lucrat pentru piesele „Te rog“, „Cum ne noi“, „Sub pielea mea (eroina)“, „Acele“, „Imperfect“.

Videoclipul piesei „Antiexemplu“ a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

„«Antiexemplu» este piesa care dă numele concertului şi albumului pe care îl vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live cu invitaţi surpriză. În «Antiexemplu», ne-am permis câteva licenţe, chiar şi titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificaţia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta în continuare, în diferite viziuni“, a spus solistul Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams pregăteşte un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album „Antiexemplu“, pe care sunt incluse piese deja cunoscute, dar şi piese noi care vor fi interpretate în premieră în cadrul unui show Global Records şi BestMusic Live Concerts, iar biletele sunt în vânzare pe iabilet.ro.

La acest concert, Carla’s Dreams vor avea şi invitaţi surpriză care vor fi anunţaţi în perioada următoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Române din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi invitaţii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.  

Carla’s Dreams sunt artiştii în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive şi sound-ul divers. În 2015 şi 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: „Cum Ne Noi“, „Te rog“, „Sub pielea mea #eroina“, „Acele“, „Imperfect“.

Carla’s Dreams sunt câştigătorii incontestabili ai ediţiei de anul acesta a Media Music Awards, cu 8 premii câştigate la cele mai importante categorii; „best group“, „best song“, „best video“. Colaborări cu artişti de top ai României precum Inna, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa „Sub pielea mea“ pe locul 11 pe Shazam în lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereşte şi alte ţări, în afară de România şi Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franţa, Croaţia, Turcia, Finlanda, Austria. Anul acesta, solistul de la Carla’s Dreams a devenit jurat „X Factor“, primul jurat cu mască din lume.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: