Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Te rog“ VIDEO

Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Te rog“ VIDEO

Lângă basarabenii de la Carla’s Dreams, în videoclip, apare şi Inna

Trupa Carla’s Dreams revine în atenţia publicului cu videoclipul piesei „Te rog“. Totodată, Inna apare în noul clip al basarabenilor.

Basarabenii de la Carla’s Dreams au lansat videoclipul piesei „Te rog“, versurile fiind compuse de membrii trupei, în timp ce de producţia s-au ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan şi Sebastian Barac. Videoclipul a fost filmat în Chişinău, regia aparţinând lui Roman Burlaca, în timp ce regizor secund a fost Matei Dima şi DOP George Secrieru şi Bogdan Daragiu. În noul videoclip Carla’s Dreams apare şi Inna, ea fiind vocea care se aude pe bridge-ul piesei.

Nonconformiştii Carla’s Dreams ajung din nou în sufletele românilor cu o nouă piesă de suflet, puternică, după colaborări de zile mari cu Inna, pentru piesa „P.O.H.U.I“, şi cu Loredana Groza pentru piesă „Lumea ta“, dar şi cu Delia pentru melodia „Cum ne noi“. Tot Carla’s Dreams au compus şi super hitul „Da, mama“, piesă intepretata de Delia. Compoziţiile „Cum ne noi“ şi „Da, mama“ au avut, de altfel, rezultate uimitoare în topurile radio şi TV din România, dar şi pe YouTube, unde au acumulat aproape 60 de milioane de vizualizări.

„Carla’s Dreams sunt nişte artişti cu care mă înţeleg foarte bine, sunt speciali şi deosebiţi în peisajul muzical românesc“, mărturisea Delia la lansarea piesei „Cum ne noi“.

Cu identitatea nedezvăluită, mereu cu faţă acoperită, mesaje puternice transmise prin piese, basarebenii de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scenă la fiecare concert pe care îl susţin.


Carla’s Dreams sunt cei care au obişnuit să arate fanilor ce înseamnă să fii altfel şi transmit un mesaj ferm - „Tu eşti Carla’s Dreams“. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova şi România, 
Carla’s Dreams nu sunt nişte simpli artişti, ci şi vocea tinerilor pe care aceştia i-au obişnuit cu piesele lor sincere şi uneori prea directe.


Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut în România datorită colaborării cu Inna pentru piesă  „P.O.H.U.I.“, un hit incontestabil, precum şi a featuring-ului cu Loredana Groza pentru „Lumea ta“. Recent, Carla’s Dreams au susţinut o serie de concerte în România şi au fost prezenţi, alături de Delia, în deschiderea concertului pe care Robbie Williams l-a susţinut în România, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Cine se ascunde în spatele măştii

Proiectul muzical a luat naştere în 2012, la Chişinău. Trupa este un grup anonim de vocalişti şi compozitori care interpreteaza melodii în limbile română, rusă şi engleză. În cadrul concertelor, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea, poartă glugă cu ochelari, iar faţa îi este mascată. Prima piesa produsa de Carla’s Dreams a fost „Dă-te“. Trupa se evidenţiază de alţi artişti prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realităţile vieţii cotidiene şi folosirea mai multor stiluri muzicale.

Identitatea ascunsă a grupului din Republica Moldova a intrigat atât opinia publică de peste Prut, cât şi cea din ţară. Într-un interviu din 2012, vocea proiectului declara că nu îşi va face niciodată publică faţa şi identitatea. Carla’s Dreams e un nume inspirat de personajul Karla, din romanele de spionaj ale scriitorului britanic John le Carré. Pe jumătate mister, deoarece Carla e un acronim. Iar ceea ce înseamnă vom afla abia „la finalul proiectului“. „Aş vrea să pot spune că a fost o strategie care ne-a făcut să ajungem aici. Asta ar însemna că suntem foarte inteligenţi. Noi facem muzică de mai mult timp, dar nu voiam să intrăm în ceea ce se cheamă showbiz. A fost simplu: într-o seară am zis: hai să postăm pe internet. Am făcut-o. Fără mari aşteptări. Cunoscuţii noştri au trimis piesele mai departe, iar cei interesaţi au făcut şi ei asta. Şi-apoi totul a devenit dinamic: am început să primim feedback, am făcut pagina de Facebook, a început să crească canalul nostru de pe YouTube“, spunea vocea Carlei pentru „Adevărul“. Totodată, vocea Carlei spune că niciun component nu are studii de specialitate, iar proiectul nu are o perioadă limită până când va funcţiona.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: