Care e povestea The Humans, trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018 VIDEO

Care e povestea The Humans, trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018 VIDEO

Trupa The Humans va reprezenta România la concursul Eurovision 2018, de la Lisabona FOTO TVR

Trupa The Humans, înfiinţată în urmă cu doar un an, este câştigătoarea Eurovision România 2018 şi va reprezenta ţara în concursul internaţional, care se va desfăşura în Lisabona în luna mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupa The Humans a adunat cele mai multe voturi din partea românilor, în spectacolul organizat de TVR duminică, 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti. 

Clasată pe primul loc în preferinţele publicului, cu 3277 de voturi, piesa „Goodbye“, care se va auzi pe scena de la Lisabona, este compusă de trei dintre membrii trupei, Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.
 
 

„Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au votat. Într-un an de zile, am făcut atât de multe lucruri frumoase şi iată că am câştigat finala Eurovision România 2018. Această formaţie abia împlineşte un an. E o bucurie, o certitudine, acum, la aniversarea unui an de când am format această trupă. Mulţumim pentru vot şi pentru încredere“, au declarat membrii trupei pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti.

„Aproape că nu ne vine să credem. Ne-am dorit foarte mult, dar până nu ajungi să-ţi auzi numele, nu crezi. Acum am prins încredere, o să mergem la Lisabona şi o să câştigăm Eurovisionul de la Lisabona“, a spus solista trupei la conferinţa de presă de după concurs. 

Trupa The Humans a fost formată în urmă cu un an şi este compusă din şase membri: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu (voce), iar motto-ul sub care trupa manifestă actul artistic este „Noi credem în umanitate“. Fiecare dintre cei şase membri ai trupei rezonează în acelaşi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock. 

„«Goodbye» este o piesă manifest în care cu siguranţă se vor regăsi mulţi dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alţii de a nu renunţa la visurile noastre! Acum un an, am creat primul event prin care anunţam, cu mari emoţii, lansarea trupei The Humans! Un an mai târziu suntem extrem de bucuroşi să lansăm o altă invitaţie, finala Eurovision România 2018“, transmiteau membrii trupei.
 
The Humans au colaborat în trecut cu Adi Sînă, fostul membru al trupei Akcent, unul dintre cei mai cunoscuţi producători muzicali din România. Înainte de înfiinţarea trupei, Cristina Caramarcu (33 de ani), solista trupei, a făcut parte dintr-o altă formaţie, Compania 7. De altfel, originară din Tecuci, judeţul Galaţi, cântăreaţa provine dintr-o familie de artişti, iar muzica a făcut parte din viaţa sa încă din copilărie. 
 
„Cristina Caramarcu provine dintr-o familie care a fost înzestrată cu harul cântecului, al muzicii. Tatăl Cristinei este cunoscutul muzician Gigi Caramarcu, recunoscut pentru auzul muzical rar întâlnit. Mama Cristinei a cochetat la rândul ei, în tinereţe, cu muzica uşoară la Casa de Cultură a Tecuciului. Îi urez succes din inimă şi sper ca toţi tecucenii să o susţină şi să o voteze!“, a declarat profesorul de canto Mircea Călianu pentru ziarulzona.ro. 
 
 
Cristina Caramarcu a participat în 2012 la show-ul „Vocea României“ de la Pro TV şi a făcut parte din echipa lui Smiley. 
 
„Lucrurile a fost previzibile în ceea ce priveşte muzica în viaţa mea. Când unul dintre părinţi este muzician şi face din asta o meserie, îţi intră în sânge fără să vrei. Ca să nu mai vorbim de faptul că probabil s-a transmis şi genetic, referindu-mă la urechea muzicală. Mama a văzut asta în mine şi mă punea să cânt şi atunci când venea poştaşul. Trebuia să ştie toată lumea că-s a ei şi că eu mă aud pe scară de dimineaţă până seară“, declara artista pentru Pro Tv. 
 
Cu toate astea, Cristina Caraman nu a vrut dintotdeauna să ajungă cântăreaţă, ci poliţistă. 
 
„Am făcut liceul teoretic, chimie-biologie, am vrut să dau la Academia de Poliţie, unde n-aş fi trecut de proba medicală niciodată din cauza miopiei, ea fiind una din probele eliminatorii. Am terminat Psihologie-Sociologie, fără nicio legătură cu ceea ce vroim să fac. Din timpul facultăţii am început să muncesc pentru o companie de telecomunicaţii italiană, unde treptat am ocupat postul de director departament operatori. S-a închis fix în momentul în care am decis că vreau să fac o şcoală de muzică pe bune. Am ajuns la Dana Dorian cu mama de mâna…Am zis că vreau să învăţ şi am învăţat. Nu ştiu cât am fost eu de talentat ca elev, dar ştiu cât a fost ea de bună ca profesor. M-a învăţat că dacă las studiul o zi, el o să mă lase tre. Întreabă-mă acum ce ştiu să fac cel mai bine şi-o să-ţi răspund : să cant!“, declara Cristina în urmă cu şase ani. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: