Câinii lui Lady Gaga au fost răpiţi. Bărbatul care îi plimba a fost împuşcat. Recompensă uriaşă oferită de artistă

Câinii lui Lady Gaga au fost răpiţi. Bărbatul care îi plimba a fost împuşcat. Recompensă uriaşă oferită de artistă

Doi câini ai cântăreţei Lady Gaga au fost furaţi, miercuri noapte, după ce persoana care îi plimba a fost împuşcată în Los Angeles. Artista oferă, potrivit unor surse, o recompensă de jumătate de milion de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital. Ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat pentru Fox News că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat miercuri seară, relatează Fox News şi The Independent, citate de Agerpres.

„Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin", a spus Lee. 

Acesta a declarat că departamentul de poliţie tratează cazul drept un "atac cu o armă letală", adăugând că arma utilizată a fost un pistol semi-automat.

Ofiţerul de poliţie a confirmat de asemenea pentru Fox News că doi câini din rasa Bulldog Francez - despre care se crede că i-ar aparţine artistei Lady Gaga - "au fost luaţi" în cursul incidentului.

"Suspectul a fost observat ultima dată într-un vehicul alb la nord de Sierra Bonita Avenue îndreptându-se către Hollywood Boulevard. Victima a fost transportată la un spital local de către paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles în stare necunoscută", a adăugat Lee precizând că "încă nu s-a efectuat nicio arestare'.

Ofiţerul a declarat că nu poate confirma deocamdată identitatea sau ocupaţia victimei, iar poliţia investighează cazul. Un reprezentant al cântăreţei Lady Gaga nu a răspuns imediat la solicitarea Fox News de a comenta pe marginea acestui subiect.

Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor pe nume Koji şi Gustav, potrivit NBC News.
 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările