Cabral, despre maneaua de la Neversea: „Îţi dai cu părerea degeaba dacă n-ai fost acolo. Povestea, în întregul ei, avut o logică“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabral FOTO Pro TV
Cabral FOTO Pro TV

Cabral Ibacka (41 de ani) a vorbit despre momentul controversat de la Neversea, când DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a inclus în playlistul său o manea din repertoriul lui Adrian Minune.

Cabral Ibacka, care a participat anul acesta la Neversea, a comentat, printr-un mesaj pe Facebook, cel mai controversat moment al festivalului de la Marea Neagră: maneaua lui Adrian Minune. 

Prezentatorul de la Pro TV, care a mărturisit că nu ascultă manele, a explicat că DJ-ul suedez Salvatore Ganacci este cunoscut pentru „show-urile sale demente“, din care nu lipsesc ironia şi autoironia şi susţine că nu-i înţelege pe cei care critică momentul DJ-ului, fără să fi fost măcar prezenţi la eveniment. 

„Nu ascult/consum manele. Am alte pasiuni muzicale. Şi îi înţeleg pe cei care n-au fost acolo, dar comentează asiduu despre faptul că Salvatore de la Ganacci a aruncat în playlist o manea... pentru că n-au fost acolo. Omul are peste tot pe unde pune muzică în lume nişte show-uri complet demente, din care autoironia şi ironia nu lipsesc niciodată. Aseară, de exemplu, palalilul a făcut ce niciun DJ în lume nu face: a oprit muzica. De ce?? Ca să-şi ia... o sticluţă cu apiţă! Playlistul întreg de aseară a fost o nebunie, o poveste nebună pe care n-o poţi înţelege dacă nu ai ascultat tot setul. Nu zic că a fost bine sau că a fost rău... zic doar că-ţi dai cu părerea degeaba dacă n-ai fost acolo. Pentru că povestea, în întregul ei, avut o logică. Dementă, desigur“, a scris Cabral.

Sâmbătă, 6 iulie, DJ-ul Salvatore Ganacci a anunţat de la platane, de pe scena festivalului Neversea că urmează să mai pună un cântec la finalul evoluţiei sale, spunându-le celor din public că este o melodie a unuia dintre artiştii săi preferaţi. 

În următoarele momente, pe plaja din Constanţa a început să răsune o manea, interpretată de Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“. Acesta a reprezentat contextul unui val de reacţii în mediul online, unii dintre internauţi arătându-se indignaţi de moment. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite