B.U.G. Mafia revine cu o nouă piesă, „Pe coastă“: trupa invită fanii să trimită imagini pentru noul videoclip VIDEO

B.U.G. Mafia revine cu o nouă piesă, „Pe coastă“: trupa invită fanii să trimită imagini pentru noul videoclip VIDEO

Tataee, Uzzi şi Caddy pregătesc lansarea unui nou album FOTO Facebook

B.U.G. Mafia revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, denumită „Pe coastă“, care va face parte din viitorul album al trupei. B.U.G. Mafia pregăteşte şi un videoclip alcătuit din imagini pe care fanii le trimit celor trei membri.

B.U.G. Mafia a lansat recent piesa „Pe coastă“, în colaborare cu Sergiu Ferat, după o perioadă îndelungată în care au pregătit un album care urmează să fie lansat. Versurile piesei au fost scrise de cei trei membri ai trupei, în timp ce Tatatee (Vlad Irimia) s-a ocupat de producţia muzicală.

„Pe coastă“ descrie experienţa unui concert B.U.G. Mafia pe litoralul Marii Negre, de la drumul spre mare, până la show-ul susţinut de trupa, cu sprijinul a mii de voci din public. Piesa surprinde atmosfera nopţilor lungi de vară, desigur din perspectiva membrilor trupei, prin prisma relaţiei aparte pe care cei trei o au cu fanii lor, concertele susţinute de trupa la malul marii fiind deja o tradiţie pentru B.U.G. Mafia.
 
„Pe Coastă“ este primul single lansat de B.U.G. Mafia după „Să Cânte Trompetele“, piesă ce a adus trupei atât un loc în topul primelor cinci cele mai difuzate piese la radio ale anului 2015, cât şi o reconfirmare a succesului impresionant pe care trupa l-a avut mereu în mediul online: fără videoclip, „Să Cânte Trompetele“ a strâns peste 24 de miloane de vizualizări doar pe YouTube.


Tataee, Uzzi (Adrian Alin Demeter) şi Caddy (Dragoş Vlad Neagu) au promis că în curând realizează şi un videoclip, cu imagini pe care le-au primit de la fani.

Pe lângă noua piesă, B.U.G. Mafia va fi prezentă în cadrul evenimentului Forza Zu, care are loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Ultimul album al trupei, „Înapoi în viitor“, a fost lansat exclusiv pe internet în 2011. Materialul conţine 14 piese şi opt skituri. Acest album se remarcă prin numărul mare de invitaţi, cu nume cunoscute în industrie (Loredana, ViLLy, Bodo, Luchian, Bogdan Dima) sau mai puţin cunoscute. În total, B.U.G. Mafia a lansat 13 albume.

La aniversarea de 20 de ani, B.U.G. Mafia a acordat un interviu pentru „Adevărul“ în care au povestit despre începuturile muzicale şi despre aventurile din timpul carierei. Interviul în două părţi poate să fie vizionat aici şi aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: