Bon Jovi va concerta la Bucureşti: cât costă biletele

Bon Jovi va concerta la Bucureşti: cât costă biletele

Bon Jovi a cântat pentru prima dată în România în 2011

Trupa americană Bon Jovi revine în România şi va concerta în vara anului viitor în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Organizatorii D&D East Entertainment au anunţat că azi vor fi puse în vânzare biletele, inclusiv la preţuri promoţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bon Jovi va concerta în România pe 21 iulie 2019, marcând al doilea show al grupului rock din Piaţa Constituţiei după cel din anul 2011. 
 
Biletele pentru concertul din Capitală, care va face parte din turneul „This House Is Not For Sale“, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, începând cu ora 12.00. 
 
Tichetele la preţ promoţional costă 190 de lei (Acces General) şi 230 de lei (Peluză) şi sunt în număr limitat. După epuizarea lor, biletele vor fi disponibile doar la preţ întreg, după cum urmează:
 
• Acces General – 230 lei
• Golden Circle – 380 lei
• Diamond Circle – 600 lei
• Tribuna VIP – 750 lei
• Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
• Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
• Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
• Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei
 
„This House Is Not For Sale“ este al 13-lea album al trupei şi a ajuns pe primul loc în topul Billboard în a doua săptămână după lansarea din noiembrie 2016. Succesul albumlui a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declaraţie sfidătoare, lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de Bon Jovi.

„Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh“, a declarat Jon. „Sunăm mai bine ca niciodată şi ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne şi făcându-ne fanii fericiţi. Este timpul nostru, din nou“, a conchis Jon.

La Bucureşti, trupa va cânta în formula: Jon Bon Jovi, voce şi chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, Hugh McDonald, bas, John Shanks, producător şi chitarist, Phil X, chitară. În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica şi piesele îndrăgite de fani, pe maşinăria de lucru care a împins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vândute. Formaţia este pregătită cu o selecţie de aproximativ 95 de melodii, inclusiv inconfundabilele „You Give Love a Bad Name“, „It’s My Life“, „Wanted Dead Or Alive“, „Bad Medicine“ şi „Livin 'On a Prayer“.
 
Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, a susţinut peste 2.800 de concerte în 50 de ţări, în faţa a peste 35 de milioane de fani, şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un premiu Grammy şi două American Music Awards.

Înainte de 2013, turneul mondial „Because We Can“ a devenit cel mai mare turneu al anului din punct de vedere al încasărilor. Totodata, Bon Jovi s-a clasat pe prima poziţie în anul 2010 cu turneele „The Circle Tour“, care a însumat 201 milioane de dolari, şi „Lost Highway Tour“, care a însumat 210.6 milioane de dolari.

Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările