Berti Barbera lansează „100 Hours“ la Adevărul Live

Berti Barbera lansează "100 Hours" 

Un muzician complex, care nu face rabat la calitate, Berti Barbera se pregăteşte să-şi încânte publicul cu un nou material discografic, intitulat "100 Hours", înregistrat alături de un instrumentist de excepţie: Nicu Patoi. În premieră, albumul va fi prezentat la Adevărul LIVE, de la ora 15.00.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Ce pot face doi muzicieni în 100 de ore de studio, după ce au cântat zece ani impreună şi au trăit momente memorabile, acumulând o experienţă bogată? Ce mai faci după zece ani, pentru a rămâne activ şi implicat? Cam despre asta e vorba pe noul album înregistrat şi lansat de Berti Barbera şi Nicu Patoi, doi artişti atipici, anti-vedetă, care au înnobilat fiecare loc în care au apărut prin amprentă, virtuozitate şi căldură. “100 Hours” reprezintă timpul folosit pentru a îngloba zece ani de experienţe comune, în care s-a dezvoltat o comunicare subtilă, profundă, în care totul se petrece tacit, fără ezitări, ca într-un mecanism bine reglat. Toate cele 12 piese selectate pentru acest repertoriu sunt trecute prin acest spectru al intuiţiei matur articulate. 

Totul a fost înregistrat în regim acustic şi nu există niciun fel de efect artificial sau corecţie digitală, deci putem spune că ”100 Hours” este, printre altele, un album ”bio”.

Despre acest album, dar şi despre proiectele muzicale în care mai este implicat, Berti Barbera vine în studioul Adevărul LIVE de la ora 15.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: