Avicii, pentru prima oară în România, alături de David Guetta şi alţi 150 de artişti, la Untold Festival 2015 de la Cluj

Avicii, pentru prima oară în România, alături de David Guetta şi alţi 150 de artişti, la Untold Festival 2015 de la Cluj

Tim Bergling, cunoscut cu numele de scenă Avicii, va concerta în cadrul Untold Festival 2015, de la Cluj FOTO HettyImages/Gulliver

DJ-ii Avicii şi David Guetta, dar şi alţi 150 de artişti vor concerta la Untold Festival, un eveniment care se va desfăşura între 30 iulie şi 2 august şi care face parte din cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Dianei Apan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei SHARE, care se ocupă de organizarea evenimentelor din cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului, DJ-ii David Guetta şi Avicii vor concerta la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie - 2 august, la Untold Festival, un eveniment la care sunt invitaţi şi alţi 150 de artişti.

„Deocamdată au fost anunţaţi doar cei mai importanţi artişti, însă, pe parcurs, noi vom anunţa, pe rând, şi celelalte nume. Ţinem cont şi de părerea cetăţenilor, astfel că, încă înainte de a fi anunţaţi Avicii şi David Guetta, am pus în vânzare o mie de bilete pentru Untold Festival, la un preţ special de 100 de lei. Am fost surprinşi să vedem că s-au epuizat biletele în doar cinci zile. Însă, asta nu înseamnă că nu vor mai fi bilete. Iar cei care îşi doresc să participe la festival, pot să se preînregistreze online. Deja sunt foarte mulţi oameni care s-au înscris, în doar 24 de ore, s-au înregistrat peste 1.500 de persoane, care au şi scris sugestiile lor în materie de invitaţi“, a declarat, Diana Apan.

Apan a mai precizat că, în total, în 2015, în Cluj-Napoca, vor fi organizate peste 1.500 de evenimente, precum concerte, evenimente sportive, ateliere şi workshopuri dedicate tinerilor, acţiuni de voluntariat şi de gaming. „În toamnă, vom avea la Cluj campionatul mondial de jocuri video Dreamhack, care a ajuns la cea de-a cincea ediţie, celelalte patru ediţii desfăşurându-se până acum la Bucureşti“, a mai spus Diana Apan.

Evenimentele din cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 vor fi organizate în mai multe locuri din oraş, precum Sala Polivalentă, Stadionul Cluj-Arena, Parcul Central şi Piaţa Unirii, dar şi în locuri neconvenţionale.

În ianuarie 2014, MEI Concerts Entertainment anunţa „un show nemaivăzut de efecte şi lumini“ în care Tim Bergling, cunoscut cu numele de scenă Avicii, urma să încânte publicul din România. Drept urmare, dornici să asculte live hiturile „Wake Me Up“, „You Make Me“ şi „Hey, Brother“, la „spectacolul memorabil“ programat de la Romexpo, fanii şi-au cumpărat tichete disponibile exclusiv pe bilete.ro, la preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei. Publicul, însă, şi-a pierdut entuziasmul când pe contul oficial de Facebook al artistului a apărut un mesaj în care atenţia fanii din România că show-ul nu este confirmat. „Atenţie România! Am auzit că sunt zvonuri cu privire la un show în mai, în Bucureşti. Această informaţie e absolut falsă şi nu am niciun show confirmat la acest moment. Îmi cer scuze pentru toţi cei care au crezut că asta a fost adevărat. Daţi vestea mai departe pentru ca nimeni să nu cumpere bilete la spectacol. Toate concertele mele confirmate vor fi anunţate pe website“, a scris DJ-ul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările